Miért nem engednek? Mit csináljak hogy elmehessek?
Figyelt kérdés
A barátommal elmennének Bécsbe egy hétre de jön az anyukája is és a pasija az anyjának. Több mint fél éve vagyunk együtt és már 18 vagyok. Pénzt se kérnék nagyon a szüleimtől. Azt hiszik a sexről szol az egész de közben meg nem. Szeretnék velük menni nagyon mert nekem ez fontos de a szüleimmel nem szeretnék ezen összeveszni és hozzájuk vágni hogy de már felnőtt vagyok. Velük lakom és egy jo darabig még szeretnék is. És szerintem ebben semmi nincs hogy elmegyek csak anyukám szerint ez korai és az ő idejében ez nem volt ezért nekem se kéne mennem. Mit csináljak hogy meggyőzzem őket vita nélkül?
Persze hogy tudjak, mar volt elotte ket baratom is akikkel sose aludtam egyutt mert nem engedtek meg nem is utaztam veluk el. Szeret nagyon de mindig mondta hogy ezek utan a szuleim nem parancsolhatnak es nem ugralhatok nekik mint ez elott es ebbe igaza van. Mindig is iranyitottak hogy ugy legyen minden ahogy ok akarjak. Nem akarom hogy orokke ez legyen es a boldogsagomat vegyek el azert mert nekik igy jobb
2019. dec. 26. 10:33
22/25 anonim válasza:
Uhh anyám, a gyerekkoromat juttatod eszembe. Apám ilyen félkegyelmű, hogyha leborotválod a hónaljadat, akkor kva vagy. Anyám szerint meg ha kiviszed a kutyát biztos randira mész és a bokorba dugnak meg nyári napfényes délután.
Azt tudom tanácsolni, hogy szedd össze magad, ne hagyd, hogy lehúzzanak és irányítsanak téged. Gondolom az egyetlen hobbijuk és témájuk is te vagy. Minnél előbb lépj le és Bécsbe is menj el. Tedd meg az első lépést.
2019. dec. 26. 15:53
23/25 anonim válasza:
"Persze hogy tudjak, mar volt elotte ket baratom is akikkel sose aludtam egyutt mert nem engedtek meg nem is utaztam veluk el."
Ebből pont, hogy nem következik!
Ha annyira felnőtt lennél már egy ilyen kapcsolathoz, mint amennyire nem vagy az, akkor nem itt kérnél tanácsot, hanem önállóan meghoznád a döntést - aztán viselnéd a következményeit...
2019. dec. 26. 15:56
24/25 anonim válasza:
Már hónapok óta az elköltözésed részleteit kellene tervezned, mára el kellett volna, hogy juss a kivitelezésig is, ahelyett, hogy semmit sem teszel, csak itt panaszkodsz. Tudod mit, írj inkább arról, hogyan gondolod az otthonról való távozásodat.
2019. dec. 26. 16:05
25/25 anonim válasza:
Kezdd azzal, hogy az ingatlan.com-on nézegeted a tervezett helyen a kiadó szobák-garzonok árát, a Jófogáson meg ugyanott a munkaajánlatokat. Ha egyetemre jársz, bemész a tanulmányi osztályra, és kérsz egy tájékoztatót az esti vagy levelező képzésről, ami mellett dolgozhatsz, mert csak hétvégén van suli.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!