Normális hogy sehova nem engednek?
Próbálj velük beszélni, nyár van engedjenek el valamerre kirándulni, bulizni.
Először lehet csak ott a közeli városokkal kéne próbállkozni, aztán később jöhet a pesti kirándulás.
17 évesen már nem vagy kislány szerintem.
Én 35 éves nő vagyok. Egy napos osztálykirándulásra mindenképpen elengedném a gyerekemet. Több naposra azonban határozottan nem. Én hatosztályos gimnáziumba jártam, de a többnapos kirándulások arról szóltak, hogy mindenki hülyére itta magát, beleértve a tanárokat is. Olyankor aztán a gyerekek azt tesznek, amit akarnak.
De egy egynapos kirándulásból semmi baj nem lehet. Természetesen kerüljétek a cukros bácsikat, a drogosokat, az alkoholistákat és az exhibicionista személyeket. Akkor nagy valószínűséggel nem lesz baj.
Kedves Kérdező!
5. válaszadó vagyok. Nem tudom miért írtad Nekem privátban a következő: "Hát te nem vagy normális, az fix.". Én csak a tapasztalatomat írtam. A második bekezdést pedig nyilván érted miért. De nagylány vagy már, biztosan tudsz vigyázni Magadra is és a Tesódra is. Egy egynapos kirándulással semmi baj szerintem. Anyudék vagy féltenek, vagy a felmerülő összeg miatt aggódnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!