Elég rossz helyzetbe kerültem így karácsony előtt. Mit lehet tenni?
17 éves vagyok
Sosem volt szuper kapcsolatom szüleimmel, mióta bátyám meghalt...
Most viszont, van egy párkapcsolatom
Párom 34éves
Borzasztóan imádjuk egymást
Viszont a családom, úgy döntött, hogy karácsony előtt kitalálja, hogy ez nekik nem tetszik...
Úgy volt hogy 25én találkozok vele
De nem
Ezt sem engedik...
Tiltanak
Fenyegetőznek feljelentéssel...
És hirtelen ők nem tudtak arról, hogy vele vagyok....
Én lettem a "család szégyene"
Csak tanácsot szeretnék kérni...
Ilyenkor mit tudok tenni?
A kérdező igencsak eltűnt, sajnos.
Biztosan a pasijánál van, mert sikerült köszönnie az ablakon.
Minek ide még több válasz?! Adott egy 17 éves tinilány akinek az öntudata nagyobb mint az esze. Összeállt egy 34 éves pasival aki kúrogatja, akinek van egy kölyke és egy exasszonya. Szegénynek fogalma sincs róla hogy mennek a dolgok, miként működik a világ. Azt hiszi hogy 17 évesen okosabb mindenkinél, és csak azt a választ fogadja el amiben igazat adnak neki. Most itt ennél többet minek!?
Majd a pasi őt is teherbe veri, 18-19 évesen ott lesz egy gyerekkel. A pasi majd lelép mint az előzőnél és keres egy friss husit. Kb ennyi a történet.
Jah nem...
A kérdező majd jön hogy van-e esélye 19 évesen egy 2 éves gyerekkel társat találni...és majd rárepül a sok kanos lúzer, és a kör elkezdődik elölről.
Egy 17 éves tinilány akinek NULLA élettapasztalata van de okosabbnak hiszi magát mindenkinél garantáltan belebukik az életbe. A szülei sem tudnak mit tenni, max kidobják otthonról ha elmúlt 18 éves. Őszintén szólva nem irigylem a szülőket sem. Én tuti agyonverném mindkettőt, bevállalnám a felfüggesztettet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!