Elég rossz helyzetbe kerültem így karácsony előtt. Mit lehet tenni?
17 éves vagyok
Sosem volt szuper kapcsolatom szüleimmel, mióta bátyám meghalt...
Most viszont, van egy párkapcsolatom
Párom 34éves
Borzasztóan imádjuk egymást
Viszont a családom, úgy döntött, hogy karácsony előtt kitalálja, hogy ez nekik nem tetszik...
Úgy volt hogy 25én találkozok vele
De nem
Ezt sem engedik...
Tiltanak
Fenyegetőznek feljelentéssel...
És hirtelen ők nem tudtak arról, hogy vele vagyok....
Én lettem a "család szégyene"
Csak tanácsot szeretnék kérni...
Ilyenkor mit tudok tenni?
Van a panelban ahol lakunk egy ilyen lány, ugyanilyen párkapcsolata volt. Szegény anyja mindig dicsekedett vele hogy milyen kis értelmes okos kislány 😂
Valamiért szakítottak később, csóri lány ordítását az egész ház hallotta, amikor torkaszakadtából veszekedett a szüleivel mert ők megmondták hogy ez lesz de a lány: "ti nem tudjátok min megyek keresztül". Jajj szegény kis tündérke hogy sajnáltam, pedig olyan értelmes, okos kislány 😂😂😂
Nagyon szépen köszönöm:)
Erre voltam kiváncsi
Hasonló sztorikra
Én is jövőre éretségizek
Mondjuk mi előtte már összeköltözünk, a család miatt...
Nektek kívánom, hogy legyetek boldogok:)
Minden jót, és szépet az életben:)
Szerintem meg menj nyugodtan fejjel a falnak, senkit nem lehet megvédeni akarata ellenére önmagától!
Jó lesz tapasztalatszerzésnek, ha leszel annyira intelligens fiatal felnőttként, hogy tanulsz belőle.
Ha nem, akkor az a te bajod!
Egy valamire ügyelj, hogy legalább 5-8 évig ne hagyd magad felcsináltatni senkitől, mert agyilag nem leszel kész rá és a gyerek az nem játék!
Kérdező, miért írsz
minden mondatrészt
külön sorba...?
Sok ponttal a végén...?
Nem kell sort törnöd ott, ahol látszólag véget ér a sor a telefonod képernyöjén, mert automatikus a sortörés. A 34 éves barátod elmondhatta volna, hiszen jóval tapasztaltabb.
Érettségi előtt odaköltözöl?
Biztos jó ötlet ez?
Valahogy éreztem, hogy betöltöd a 18-at, már mész is hozzá lakni. Majd viszed a háztartást, tanulsz, dolgozol és gyereket nevelsz 18 évesen.
Szép kis jövőkép. Azt én jön a közös gyerek, gondolom 2-3 éven belül, szóval egy érettségin kívül semmid nem lesz. GYES után meg mehetsz szalag mellé dolgozni vagy örökre bezárva háztartásbeli leszel, saját fizu nélkül és a pasid engedélye nélkül még a házból se léphetsz ki.
Merthogy ezzel az esetleges tovább tanulást, esetleg szakma tanulást elfelejtheted, ha ott fogsz nála lakni, az tuti. Mehetsz érettségivel a nagyvilágba.
Tuti jövőkép!
Nosztalgiával töltött el a kérdező vééégtelen naivitása. 18 évesen, pár héttel az érettségi előtt jöttem össze egy 29 éves pasival. Én ost ugyanilyen szerelmes voltam, és a tűzön is átmentem volna érte.
Hónapokba telt, míg felnyílt a szemem, hogy egy igazi nyomorék. Ronda volt, ostoba, és életképtelen. A saját korabeli nőknél egy centi esélye sem lett volna.
Nálatok is ugyanez van, csak nem akarod még látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!