Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csinaljak szerintetek?

Mit csinaljak szerintetek?

Figyelt kérdés
18 eves vagyok es volt a bankban bent pénzem amit 18 utan ki vehetek es kivettem, nem azert hogy felesleges dolgokra ossze vissza költsem hanem mert szuksegem volt ra, viszont anyukám kap rola e-mailt hogy kivettem es nagyon ki fog szerintem akadni es nem tudom hogy mit csinaljak es hogyan mondjam el. Nem akarom hogy duhos legyen de jogom volt kivenni es szuksegem volt a pénzre. Hogy csinaljam szerintetek? Mondjam el vagy várják vele hogy o mondja?
2019. dec. 24. 00:35
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Csak hogy tisztázzuk. A penz haromnegyed meg maradt!! Nem veszett el az egesz. A szuleim eleg furak es nem voltak hajlandóak neki kifizetni es noverem dolgozni ment de nem volt neki jo es veszélyes volt es ezert jott haza. Mennyi esely van arra hogy ezen a heten küldenek neki e-mailt errol? Mert ugye karácsony stb..
2019. dec. 24. 15:34
 12/12 anonim ***** válasza:
83%

Az elektronikus rendszerek automatikusan küldenek üzenetet. Tök mindegy, hogy ünnep van vagy hétvége.

Amint változást észlel a rendszer, már küldi is az értesítőt.

Elég szomorú, hogy ennyire nem vagy tisztában a dolgok működésével.

Viszont ha már 18 vagy, és a te neveden van a számla, akkor szülői beleegyezés nélkül is kérhetnéd, hogy a te e-mail címed legyen megadva, ne anyádé.

Szintén ez is szomorú, hogy ennyire nem vagy tisztában a dolgok működésében. Mert bizony ilyenekkel mindennap fogsz találkozni felnőtt léted során, és ebben kell az ügyeid nagy részét is intézned, az elektronikus világban.

2019. dec. 24. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!