Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csinaljak szerintetek?

Mit csinaljak szerintetek?

Figyelt kérdés
18 eves vagyok es volt a bankban bent pénzem amit 18 utan ki vehetek es kivettem, nem azert hogy felesleges dolgokra ossze vissza költsem hanem mert szuksegem volt ra, viszont anyukám kap rola e-mailt hogy kivettem es nagyon ki fog szerintem akadni es nem tudom hogy mit csinaljak es hogyan mondjam el. Nem akarom hogy duhos legyen de jogom volt kivenni es szuksegem volt a pénzre. Hogy csinaljam szerintetek? Mondjam el vagy várják vele hogy o mondja?
2019. dec. 24. 00:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
84%
Egyik bank sem küld e-mailt a pénzmozgásról, mivel az e-mail nem számít biztonságos, hitelesített csatornának.
2019. dec. 24. 00:45
 2/12 anonim ***** válasza:
21%
De! küld a bank e-mailt nekem is az átutalásomról!
2019. dec. 24. 04:14
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Elöször is, ha elmúltál 18 éves és a saját számládon volt a pénz, akkor semmi esetre sem küldenek anyuka´dnak erröl semmiféle értesítést.

Másodszor teljesen értelmetlen ötlet kivenni az összes pénzt, a bankban jobb helye van, onnan nem tud elveszni, ellentétben az otthoni szekrénnyel vagy egyéb rejtekhellyel. Böven ráérsz akkor kivenni belöle, ha valamit venni akarsz.

Harmadszor, ha sok pénzröl van szó és hülyeségre költötted, akkor érthetö, ha ideges lesz, a kérdésed alapjßan ugyanis kizártnak tartom, hogy te dolgoztál volna meg érte.

2019. dec. 24. 07:51
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Hülyeségre költötted?
2019. dec. 24. 08:59
 5/12 anonim ***** válasza:
24%
Melyik bank? Úgy meg fogja vágni az MNB, hogy öröm lesz nézni
2019. dec. 24. 09:27
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem mellékes, hogy miért volt rá szüksèged. Ha fontos dolgokra fordítanád, akkor édesanyádnak nem lenne oka kiakadni.

Ha várhatóan kiakad, akkor te is tudod, hogy nem értelmes dologra ment a pénz.

2019. dec. 24. 09:56
 7/12 A kérdező kommentje:
Noveremnek szuksege volt pénzre es nem kérhetett a szüleimtol. Kulfoldon volt dolgozni de nem keresett annyit amiből haza tudot volna jonni es segitenem kellet neki. Mashogy meg nem lehetet kivenni de nem készpénzben van hanem a kartyamon. Elmondjam neki vagy inkabb ne?
2019. dec. 24. 10:13
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

A pénz nem lehet a KÁRTYÁDON, csak egy SZÁMLÁN!!

Mellesleg igen nagy hülyeséget csináltál, az a pénz elveszett számodra!

2019. dec. 24. 13:11
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Jó buta vagy! Az a te pénzed lett volna, tovább tanulásra, autóra, lakásra gyűjtötte össze neked nem tudom kicsoda, de gondolom Édesanyád úgy számolt azzal a pénzzel, hogy értelmes dolgokra költöd, mert hiába a te neveden van a számla, attól még gondolom a szülők gyűjtötték össze neked. Édes istenem...
2019. dec. 24. 13:53
 10/12 anonim ***** válasza:

Mostantól te finanszírozod nővéred hazautaugatásait, az tuti!

Ha lesz pénze, ha nem, tőled fog kérni, merthogy az öcsi úgyis ad!

Szüleidtől mért nem kérhetett? Ha tudta, hogy haza akar jönni, mért nem spórolt jobban?

2019. dec. 24. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!