Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért ilyennek a szüleim?

Miért ilyennek a szüleim?

Figyelt kérdés
Mindenbe beleszólnak de nem ugy ahogy egy szülőnek kene hanem az egesz életembe, anyam at nézi a cuccaimat, nézi hogy hol vagyok helymegfigyelovel stb..Es most meg elakarok utazni a baratommal mert 18 leszek es ezt kaptam es nem hajlandóak elengedni mert kicsi vagyok. Es nem ismerik a baratom mert szégyellem a szüleimet, mert bunkók lennének vele es tudom hogy nekik soha semmi es senki se tud meg felelni es ezt nem akarom. Es en elszeretnek vele menni mert fontos nekem. Jo tanuló vagyok igy arra se hivatkozhatnak hogy a jegyeim rosszak. Szoktam buliba menni de ugy mint minden normalis 18 eves es nem hetente megyek hanem havi 1 vagy max 2. Nem ertem miert ilyenek es nem tudom mit csinaljak. Elköltözni egyenlore nem tudok mert nincs meg az a penz de jovoheten be toltom a 18at es utana kezdek dolgozni valamit. Menjek el szo nelkul szerintetek a baratommal? Meg mit kezdjek igy a szüleimmel?
2019. dec. 15. 12:28
 1/7 anonim ***** válasza:
31%
Ezek szerint a szüleid szigorúan fognak, lehet korodhoz képest túlságosan is, de azért én az ő véleményükre is kíváncsi lennék. Minden esetre 18 évesen már nagykorú vagy, ha dolgozol vagyis dolgozni fogsz és adsz haza pénzt máshogy fognak nézni rád. Mondjuk ha ilyen túlféltő szülők, akkor is jobban akarnak majd fogni. Muszáj vagy velük beszélni. NEM VESZEKEDNI. Elmondani a terveidet, hogy dolgozni fogsz, nagykorú vagy, normális hogy van fiú az életben, be szeretnéd mutatni stb... Mindezt normálisan, nem veszekedve. Ha meg nem megy, akkor kihúzod addig amíg nincs meg a munkahely, utána amilyen gyorsan csak lehet elköltözöl.
2019. dec. 15. 13:14
 2/7 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem nagyon aggódik,mert egyre több fiatal tűnik el,és nemcsak gyerekek.A többség nem is kerül elő egyáltalán.Nézd el neki,és inkább beszéljetek erről,hidd el a szeretet van emögött.
2019. dec. 15. 13:49
 3/7 A kérdező kommentje:
Tudom hogy szeretett van emögött es hogy nagyon felt de milliószor probaltam veluk megbeszelni de nem értenek meg. Mondhatok barmit a valasz az hogy egy taknyos kis gyerek vagyok, noverem 21 eves es kulfoldre megy dolgozni es nem akarjak engedni..
2019. dec. 15. 14:00
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Pasid se semmi, tudja milyenek a szüleid erre külföldre akar vinni. Ha meg szó nélkül elmész lesz hova menned? El tudod magad tartani ha leveszik rólad a kezüket?
2019. dec. 15. 15:24
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Talán azért nem akarnak elengedni a barátoddal, mert nem ismerik, nem tudják milyen fiú. Én sem engedném el a lányom egy idegen fiúval. Attól, hogy te ismered és bízol benne, ők nem, és nem feltétlen hiszik el, amit te mondasz a barátodról, mert ilyen korban a lányok naivak.
2019. dec. 15. 18:52
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Te ne menj sehova a barátoddal, hanem majd ha dolgozol.
2019. dec. 15. 19:15
 7/7 anonim ***** válasza:
58%
Amint nagykorú leszel, elutazol a pasiddal, úgy hogy előre nem jelented be a szüleidnek. Akkor már nem szólhatnak bele a szüleid. Annyi, hogy sms-ben/emailben szólsz nekik, hogy elmentél aznap mikor elmész (azért, hogy ha rendőrséggel kerestetnek, tudd bizonyítani a zsaruknak, hogy nem szó nélkül léptél le).
2019. dec. 15. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!