Hogy győzzem meg?

Figyelt kérdés
A menzai kaja sz*r de anya azt mondja hogy muszaly ott ennem mit tegyek?

2019. dec. 14. 13:53
 1/8 anonim ***** válasza:
82%

Vigyél ételhordót, vidd haza valamelyik kifejezetten finom fogást anyádnak és kívánj jó étvágyat.

Ha nem, akkor meg egy kis só csodákra képes, vigyél magaddal egy kis dobozban.

2019. dec. 14. 13:57
 2/8 anonim ***** válasza:
76%
Gondolom anyád dolgozik, így nem tud hétköznap délben terülj asztalkát varázsolni. Ez van, vagy a szendvics.
2019. dec. 14. 14:00
 3/8 A kérdező kommentje:
Elso 😂😂😂
2019. dec. 14. 14:09
 4/8 anonim ***** válasza:
77%

1.a muszáj pontos "j".

2. Meg mondod, hogy nem eszed meg. Ha kifizeti, akkor sem.

2019. dec. 14. 14:53
 5/8 anonim ***** válasza:
85%

Én megmondtam otthon, hogy nyugodtan befizetheti nekem, NEM eszem meg. És így is volt (általános iskola felső tagozat).

Amúgy persze dolgozott, nem kell a terülj asztalkám hétköznap, nem is várhattam el anyutól. De akkor inkább egy szendvics.

Az 1-esen halálra röhögtem magam:) Tényleg, ez milyen jó már, vidd haza, és kínáld fel anyudnak:DDD

2019. dec. 14. 16:09
 6/8 anonim válasza:
87%
Én minden reggel összedobtam 5 szenyát, sose ebédeltem.
2019. dec. 14. 16:18
 7/8 anonim ***** válasza:
79%
Hétvégén meg kell főzni egész hétre, és hűtőbe/fagyasztóba tenni a kaját. Lehet olcsóbban fogtok vele kijönni, mint a menzával - a minőséget nem is említve.
2019. dec. 14. 16:46
 8/8 anonim ***** válasza:
89%
Igy van vidd haza az egyik csodalatos, izletes menut. Ezek utan meg csomagolj szendvicsrt
2019. dec. 14. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!