Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan győzzem meg anyám...

Hogyan győzzem meg anyám erről? 16l

Figyelt kérdés

Szeretnék rendelni a netről egy fülbevalót, természetesen a zsebpénzből. Direkt olyan oldalt néztem, ahol van utánvétel. Anyám viszont ellenzi a netes rendelést, mert még van győződve, hogy biztosan át lesz vágva,ezért ha véletlenül bele is egyezik, akkor milliószor megkérdezi a nővérét, hogy mi a véleménye róla.

Egyébként ha valakit nagyon érdekli, hogy miért rendelni akarok, csak annyi indok van, hogy a környező helyeken,amerre járni szoktam sehol nem találok olyan kis karika fülbevalót, ami kifejezetten orvosi fémből van.

Szerintetek, hogyan kéne meggyőzni úgy, hogy a felesleges kérdésektől megkíméljem a rokonaimat? Illetve olyan megoldás kéne, amibe bele is megy. És légyszi ne írjatok olyat, hogy ne otthonra rendeljem, hanem máshol vegyem át, mert azzal nem vagyok előrébb. Max feltűnik neki, hogy titkolok valamit és kiakad.

Szerintetek, hogyan győzzem meg?

2019. aug. 10. 14:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Mutass be neki olyan embert, aki már rendelt az oldalról.
2019. aug. 10. 14:04
 2/14 anonim ***** válasza:
91%
Általában beleszól, hogy mire költöd a zsebpénzedet? ha nem, és valami gubanc lenne a rendeléssel, akkor legfeljebb te buktad, nem ő. Ha van ismerősöd, aki sikeresen rendelt ugyanerről az oldalról, rá is hivatkozhatsz.
2019. aug. 10. 14:06
 3/14 anonim ***** válasza:
85%
Mond neki hogy te nem szeretnel halaszni vadaszni es gyujtogetni a modern vilagban. Btw magyar oldalakrol utanvet, ha amazon.de-n nem talalsz olyat ami trtszik.
2019. aug. 10. 14:09
 4/14 anonim ***** válasza:
84%

Attól függ.

Jófogásról, vateráról, facebookról több tízezres "arany" fülbevalót én sem engednék rendelni. Sajnos több az átverés, mint a becsületes eladó.

Ebay, Ali, pár száz-ezer forintos bizsu esetén nyugtasd meg, hogy a feladástól kezdve végig követve van az áru, s ha nem kapod meg, az árát visszatérítik.

2019. aug. 10. 14:10
 5/14 anonim ***** válasza:
86%

16 éves, zsebpénzből!

Gondolom, nem százezres tétel lenne :)

2019. aug. 10. 14:12
 6/14 anonim ***** válasza:
78%
Bocs! a - kimaradt :)
2019. aug. 10. 14:12
 7/14 anonim válasza:
100%
Mond meg neki hogy jó mert vannak (gondolom) vélemények a boltról/webshopról amgy meg ha átvágnak a te bajod nem az övé szerintem így megértené
2019. aug. 10. 14:13
 8/14 A kérdező kommentje:
Nincs ismerősöm, aki erről az oldalról rendelt. De nem ilyen Facebook csoport, és ilyen dolgokról van szó, azoktól én is tartózkodom. A fülbevaló, amit néztem az is kétezer forint alatt van. Amúgy van, hogy beleszól, hogy mire költök, de az csak a telefonoknál volt, de annál végülis belement.
2019. aug. 10. 14:14
 9/14 anonim ***** válasza:
91%

5,

száz (kötőjel) ezer forintos tételről beszéltem.

Ha százezer forintot akartam volna írni, egybeírtam volna :)

Besélni madzsar ;)

2019. aug. 10. 14:26
 10/14 anonim ***** válasza:
Nalunk is ez van. Csinaltass sajat kartyat es erre csak kisebb osszeget tegyel fel, mikor rendelni szeretnel. Igy nem fog azon izgulni, hogy nagy tetelt lopnak a kartyarol.
2019. aug. 10. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!