Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan győzzem meg anyám...

Hogyan győzzem meg anyám erről? 16l

Figyelt kérdés

Szeretnék rendelni a netről egy fülbevalót, természetesen a zsebpénzből. Direkt olyan oldalt néztem, ahol van utánvétel. Anyám viszont ellenzi a netes rendelést, mert még van győződve, hogy biztosan át lesz vágva,ezért ha véletlenül bele is egyezik, akkor milliószor megkérdezi a nővérét, hogy mi a véleménye róla.

Egyébként ha valakit nagyon érdekli, hogy miért rendelni akarok, csak annyi indok van, hogy a környező helyeken,amerre járni szoktam sehol nem találok olyan kis karika fülbevalót, ami kifejezetten orvosi fémből van.

Szerintetek, hogyan kéne meggyőzni úgy, hogy a felesleges kérdésektől megkíméljem a rokonaimat? Illetve olyan megoldás kéne, amibe bele is megy. És légyszi ne írjatok olyat, hogy ne otthonra rendeljem, hanem máshol vegyem át, mert azzal nem vagyok előrébb. Max feltűnik neki, hogy titkolok valamit és kiakad.

Szerintetek, hogyan győzzem meg?

2019. aug. 10. 14:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ha kicsit jobban utánanézel, akkor fogsz eredetiségről igazolt oldalakat találni, amik rendszeresen ellenőrzöttek a hatóságok részéről, így azokon biztos nem fogsz belefutni valami átverésbe. A plusz pont, ha valakit találsz a közvetlen környezetedben, aki rendelt már onnan, és tanusítani tudja, hogy neki is valódi ékszert hoztak ki, nem bizsut.

Ha meg minden kötél szakad, rendelt meg úgy, hogy ne házhoz hozzák, hanem mondjuk egy benzinkúton tudd átvenni, aztán add elő otthon, hogy megláttad a boltban, és annyira tetszett, hogy nem bírtad otthagyni. Ellenőrizni úgysem fogja tudni, de ha lenne annyi ideje és türelme, hogy utána járjon, hogy valóban személyesen vetted-e, akkor irigylem a kitartását...

2019. aug. 10. 17:13
 12/14 anonim ***** válasza:
nem utánvėteles helyről rendelsz hanem ahol szemėlyesen åtveheted igy anyukádat is megnyugtathatod ,ės te is szemėlyesen megnėzheted.
2019. aug. 10. 23:40
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Azért szomorú, hogy sok magyar még itt tart, hogy annyira fél a modern technikától mint a tűzről :(

Egyébként csináltass saját bankszámlát.

2019. aug. 11. 09:49
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

"És légyszi ne írjatok olyat, hogy ne otthonra rendeljem, hanem máshol vegyem át, mert azzal nem vagyok előrébb. "

Mert? Miért nem jó utánvéttel postára rendelni, ahol te veszed át és fizeted ki? Miért is nem vagy ezzel előrébb?

2019. aug. 11. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!