Mit szólnátok ahhoz, ha egy nap gyanútlanul arra mennétek haza, hogy a szülőtök turkált a szobátokban?
Figyelt kérdés
2019. dec. 3. 17:57
21/25 anonim válasza:
Utolsó, ez nem arról szól hogy titkos életed van- e, nekem sincs. Egyszerűen nem piszkálom a másik cuccait. Kész. Ugyanis a történet gyanitom nem arról szól hogy pl anyuka nrm találta a körömcsipeszt és megbézte hátha a gyerek a szobájába tette( hülye pelda de értitek) itt szándékos kutakodásról van szó ami a privá szférát érinti.Egyébként meg ha valaki kutakodik a cuccaimba abba nem tudnék megbízni.
22/25 anonim válasza:
Ja, csak ameddig az egyik, akinek nincsenek titkai pakolásnak tekinti az ilyesmit, addig a másik turkálásnak veszi. Engem sem zavar, ha anyám rendezkedik, de a húgom tényleg turkál és kivisz meg használ a dolgaimból, na ettől hülyét kapok!
23/25 anonim válasza:
Utolsó, tejesen megértelek. Gyerekkent ok hogy anya bejött és keresett valamit, ami abból állt h megnezte mondjuk az íróasztalon. Erre gondoltam. Nem a fiókba, nem a szekrénybe. Benéz nem talalja,ok,és ennyi nem kutat tovabb. Nekem is kb ennyi fer bele. Nem ertem hogy táskába meg ilyen helyekre mért kell belemászni
24/25 anonim válasza:
Gondolom kérdező hogy a "SZOBÁD" a szüleid szobája!Majd ha hajlandó leszel dolgozni,keresni,gyűjtögetni és veszel egy lakást vagy házat neked is lesz szobád. Egyébként nem szoktunk egymás cuccaiban turkálni de nem tudhatjuk nincs-e valami nyomós oka???
25/25 anonim válasza:
Azt szólnám, hogy valószínűleg okkal teszi, sunnyogsz, dugdosol valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!