Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnátok ahhoz, ha egy...

Mit szólnátok ahhoz, ha egy nap gyanútlanul arra mennétek haza, hogy a szülőtök turkált a szobátokban?

Figyelt kérdés
2019. dec. 3. 17:57
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
17%
Az szép,akkor ott van valami nagyon komoly pszichés probléma,gondolom tiszta paranoiás. Mondjuk én félnék a helyedben nehogy egyszer arra menj haza hogy egy késsel vár mert éppen azt hiszi hogy kém vagy, csak azért mert talál egy döglött poloskát a szobádban/táskádban.
2019. dec. 3. 22:20
 12/25 A kérdező kommentje:

#5: nem tudom miről van szó, de engem nem vernek.

Attól, hogy valaki bármilyen hasonló kérdést tesz fel egy másik emberhez, nem jelenti azt, hogy ugyanaz.

2019. dec. 3. 22:52
 13/25 anonim ***** válasza:
69%
Én ha barátomnál alszom másnap mindig arra jövök haza, hogy kb. semmi nem úgy van ahogy hagytam. Mindig mindent pontosan tud hogy mi hol van. Engem ez nagyon idegesít de még nem szóltam neki emiatt. Nincs dugdosni valóm de azért privát szférája mindenkinek van. Én se túrkálok nála soha.
2019. dec. 3. 22:57
 14/25 anonim ***** válasza:
48%
Alap hogy más cuccába nem turkálunk. A gyerekében sem. Nincs egy terhes ismerősöd? Úgy eldugnék a cuccaim közt egy pozitív tesztet. Durván hangzik, de ebből lehet értenének.
2019. dec. 4. 07:20
 15/25 anonim ***** válasza:
51%

Undorító az ilyen szülő.

ezek maradnak egyedül. Attól hogy gyerek, még senkinek nincs joga hatalmaskodni rajta.

2019. dec. 4. 08:05
 16/25 anonim ***** válasza:
70%
Anyukám nálam és tesómnál rendszeresen kutakodott. Nővérem egyszer rájött, hogy a naplóját elolvasta, rosszul tette vissza, sírógörcsöt kapott, ki is dobta. 12 voltam kb mikor szerelmes levelet írtam egy fiúnak, de nem adtam oda neki. Bele tettem egy borítékba, azt egy füzetbe, azt jól eldugtam az egyik fiókomba. Mikor mentünk vhova, anyukám nevetve elszólta magát, kibe vagyok szerelmes? Mióta írok ilyen leveleket, stb? Haza mentem, szét téptem és kidobtam. Nekem is volt naplóm, azt is elolvasta. Éveken át bejárt a szobámba, és amíg nem voltam otthon feltúrta. 17 évesen kulcsra zártam az ajtót. Kiakadt, nem értette. Elmondtam miért, bambán nézett, hogy ő csak a szemétért járt be, jah persze... hagyjuk... ennyire tisztelt...
2019. dec. 4. 08:07
 17/25 anonim ***** válasza:
77%
Hát nem tudom, nálunk enm volt szokás anno a másik cuccainkozott kutakodni. Én sem szoktam a gyerekem dolgai között. Egyszer fordult elő. Egy messenger beszélgetést láttam meg - nem vettem eszre, hogy bejelentkezett a tabletemen, csak utolag fogtam fel, hogy nem nekem szólt az üzenet. Akkor átkutattam a szobáját. Igaz, nem a tudta nélkül, és jó darabig mielőtt elment és amikor hazajött a táskáját és a ruháit is. Nem ok nélkül. Előtte se, azóta se nyúlok a dolgaihoz.
2019. dec. 4. 08:23
 18/25 anonim ***** válasza:
90%

Kiakadnék.

Tegnap egy ismerősöm megkért, hogy adjak oda valamit anyumnak. Eltettem a táskámba.

Hazamentem, leraktam, elfelejtettem kivenni.

Amikor anyum megkérdezte, hogy megkaptam-e a neki szánt csomagot, mondtam neki: "igen, ott van a táskámban, az elülső zsebében"

Nem nyúlt bele, hanem inkább odahozta, hogy én vegyem ki.

Szerintem ilyen egy normális szülő.

2019. dec. 4. 09:01
 19/25 anonim ***** válasza:
29%
Vki elmagyarázná miert lettem lepontozva?
2019. dec. 4. 09:10
 20/25 anonim ***** válasza:
46%
Nem tudom. Nekünk alapban jó a kapcsolatunk, nincs "titkos életem". Nem zavar, ha anyám pakol a szekrényemben, mert akkor legalább rend lesz, mert én elég kapkodós vagyok az öltözésnél és behányom a cuccokat ami nem kell.
2019. dec. 4. 09:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!