Apák! Mennyire zavar titeket az annak a gondolata, hogy a lányotok szexelni fog vagy szexelt már valakivel/valakikkel?
Na hallod, én meg azt nem tudom a mai napig, ki lehet a fiam anyja. :-(
32/F
#14:
Főleg ezért, igen, de valahol elemi szinten is beleborzongok egy kicsit a gondolatba. Talán azért, mert az én szememben ő valahol még mindig kicsi, egy gyerek.
Én ha apa lennék, egy dolgot kérnék a lányomtól :
Mindegy hány pasival szexel, egy fontos dolog van, ezt itthon tegye, bármikor jöhetnek. Miért ?
Mert itt mindenféle szempontból jó helyen és biztonságban van. Ha egy gyökér apa ezt tiltani akarja, na az itt bukta el, mivel a lány lehet hogy egy buli után a sarki bokorban teszi meg két üveg Bikavér után, lehet 3 srác is végigmegy rajta.
Na és a kettő közül melyik a jobb ?
Üdítő kivételként én melletted állok, kérdező. Harmincon túl van minden csemetém, de amikor a lányom elérte a nemi érettséget, bizony nem néztem jó szemmel, hogy milyen nyikhaj fiúcskák kísérgetik haza. és ha belegondoltam, hogy ezeket talán le is szopja, hááát, eléggé idegenkedtem a gondolattól. Akkoriban egy lányos apa barátommal sajnálkoztunk is, hogy nálunk nem tarthat mindenki fegyvert, mint Amerikában, mert legszívesebb kiállnánk az erkélyre egy sörétessel, és odapörkölnénk a nekünk nem tetsző kandúroknak. Ezen persze csak röhögtünk nagyokat, senki sem gondolta komolyan, csak az érzékletesség kedvéért említem. Talán 22 lehetett a lányom az első komolyabb kapcsolata hajnalán, és érdekes módon attól a pillanattól fogva egyáltalán ne keltett ellenérzést bennem semmi.
Tudom, hogy nem vet rá jó fényt, de azért elmondom, hogy a fiaim szexuális életének gondolata inkább csak melegséggel töltötte el a szívemet, hogy lám, ezt is megértük, nem volt hiábavaló ez elmúlt két évtized áldozata.
És most jöhet a szerintetek jól megérdemelt 0%.
Egyrészt az a gyerek is színvonal, akit ha tiltanak, a bokorban dug. Ott már el van cseszve az egész.
Másrészt ti pontosan tudjátok, milyen mocsok szarságokat akartok tenni a nőkkel, és a rokont féltitek.
#29:
Áhh, már vátalak. Tudtam, hogy csak idő kérdése, hogy megérkezz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!