Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Műkörmöt szeretnék, de anya...

Műkörmöt szeretnék, de anya kiakadna szerintem. Hogy hozzám szóba neki? 17l

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok, és szeretném kipróbálni a műkörmöt, viszont ezt nem a háta mögött szeretném. Bár kollégista vagyok úgyis észre venné. Emlékszem, hogy régen kifejtette, hogy semmi értelme nincs a műkörömnek, szóval nem tudom, hogy engedné-e. Egyébként a suli házirendje nem tiltja, és nem is valami extrém hosszút akarok.

Szerintetek, hogy győzzem meg róla?

2019. dec. 1. 19:15
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
66%

#19.

Látom nagyon viccesnek hiszed magad te is :) de nem vagy az. Legalább ne hirdessétek, hogy ostobák vagytok. Egy körömről beszélünk könyörgöm, ha nem 10 centis, akkor mégis hogy akadályozhatna bármiben is?! Kicsit nem ártana gondolkozni, úgy általában.

Miért kell okoskodni olyan témában, amiről fingotok sincs?!

2019. dec. 1. 20:27
 22/40 anonim ***** válasza:
75%
Hagyjatok a gyakorin az a nyerő hogy nézz ki lestrapáltan, mert az a szép. Nem baj ha szétdolgozod a beled az emberek akkor is azt látják hogy hú körme van ,meg ki van festve biztos lófaszt se csinál..annyira imádom.Nehogy a dolgok mögé nézzünk. 17 éves könyörgöm mért ne próbalja ki? Ha nem tetszik legközelebb nem csináltat vagy leszedeti. Mit veszít?
2019. dec. 1. 20:36
 23/40 anonim ***** válasza:
70%
Ne műkörmöt csináltass csak gél lakkot.Szebb és esztétikusabb, mégsem műnőcis dolog. Ha ügyesen csinálja a körmös, akkor szinte sima körömlakk hatású, csak sokkal tartósabb attól. Sokkal esztétikusabb egy ápolt ķéz, mint egy össze-vissza töredezett, szakadozott körmű.
2019. dec. 1. 20:41
 24/40 anonim ***** válasza:
55%
Gömbicicuka, ne visszafele haladjunk az időben. Nem tudok tésztát gyúrni, se kézzel mosni. Soha nem volt műkörmöm. És 2019 van.
2019. dec. 1. 20:53
 25/40 anonim ***** válasza:
17%

#25 Mondjuk én erre annyira nem lennék büszke.

Ezeket a 10 éves aspergeres gyerekem is megtudja csinálni. Igen, van mosógépünk, nem az őskorban élünk, de a tésztagyúrás és a kézzel mosás nem is maradi dolgok. Bármikor előfordulhat például hogy valami gyorsan ki kell mosni kézzel.

2019. dec. 1. 21:01
 26/40 anonim ***** válasza:
76%

#6 - Mint mondjuk kézzel sem mostál büdös életben sem. Ez most tényleg komoly? Ennyi erővel te meg nem jártál mosni a patakra a büdös életben sem.

Nincs műkörmöm, de van mosógépem, tehát nem mosok kézzel. Konyhai robotom is van, a tésztát azzal szoktam dagasztani. Ha a kérdező anyja is ilyen begyöpösödött akkor félek sosem tudja meggyőzni. :(

2019. dec. 1. 21:01
 27/40 anonim ***** válasza:
67%
Evek ota van mukormom 22 eves letemre, hatalmas nagy munokent emiatt ugyanugy megdagasztom a kelt tesztat, kitakaritom a hazat, dolgozok. Ha a sajat kormom lett volna hosszabb, azzal is megcsinalom ugyanezt. En pl ragtam a kormomet, majdnemhogy tovig. Melle meg nagyon vekony es toredezo kormom van, megkaparok vele egy matricat, es mar foszlik a szele. Nekem ezert lett, bar most attertunk a gellakra.
2019. dec. 1. 21:02
 28/40 anonim ***** válasza:
58%

És te pl nyílhegyet pattintani kőből??

Fogadni merek soha nem vadásztál mamutra. És hiába nincs műkörmöd szinte biztos hogy nem fogsz ki kézel halat a folyóból se.

Tényleg nem tudom mi szükség lenne a kézzel mosásra. A tészta gyúrást meg nem is értem. Ismerek egy csajt hatalmas műkörme van, de tényleg brutál nagy. Süt főz, mos takarít. Egy nap minimum 6 fajta kaját főz és bizony szokott tésztát is gyúrni kézzel. Nem értem hogy mi köze van ehhez a műkörömnek.

2019. dec. 1. 21:10
 29/40 anonim ***** válasza:
85%
pl. így: "Anya, műkörmöt szeretnék kipróbálni, hogy hogyan állna. Adsz lóvét te, kérjek apától vagy keressem meg rá én a rávalót?"
2019. dec. 1. 21:32
 30/40 anonim ***** válasza:
66%

Nem értem, miért kéne szégyellnem magam ezért. Az életben nem kellett semmit gyorsan kimosnom. Vannak tiszta ruháim. Azt meg nem értem, ha gyorsan kéne kimosnom, gondolom azért, hogy felvegyem, akkor hogy szárítom meg gyorsan? Mert akkor ennyi erővel ott a mosógép, ha levegőn szárad, totál mindegy, hogy előtte pacsmagoltam, vagy a gép mosta.

De érezd magad ettől jobb embernek, leszarom.

2019. dec. 1. 22:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!