Műkörmöt szeretnék, de anya kiakadna szerintem. Hogy hozzám szóba neki? 17l
17 éves lány vagyok, és szeretném kipróbálni a műkörmöt, viszont ezt nem a háta mögött szeretném. Bár kollégista vagyok úgyis észre venné. Emlékszem, hogy régen kifejtette, hogy semmi értelme nincs a műkörömnek, szóval nem tudom, hogy engedné-e. Egyébként a suli házirendje nem tiltja, és nem is valami extrém hosszút akarok.
Szerintetek, hogy győzzem meg róla?
Mondjuk legyen egy értelmes indokod.
A másnak is van, tetszik nem elég.
#3.
Nekem például annyira gyenge és vékony a körmöm, hogy rendszeresen leszakadt (inkább elszakadt) a feléig gondolom sejted hogy az fájdalmas. Hiába szedtem rá vitaminokat és kenegettem erősítővel. Amióta műkörmöm van, nincsenek ilyen problémáim. Úgyhogy nem csak esztétikai okai lehetnek..
semmivel sem leszel szebb, jobb, különlegesebb.
max. elindulsz a münőség felé :(
aztán jön pikk-pakk az alapozo a ceruzavonalas szemöldök a festett haj, a tetoválás a pircing.....
igy szokott kezdődni.
és azt hiszed menőbb leszel.
pfff :(
nyugodtan győzködd a szüleidet!!!előbb utóbb ugy is megengedik, mert nem fogják cérnával birni a nyavajgást, hogy már neki is van, másnak is van......
-bocsánat!!!- De egy tésztát gyurni biztos nem tudsz. MInt mondjuk kézzel sem mostál büdös életben sem.
tényleg elnézést morgásomért :( :(
Férfiként egyet kell értenem anyuddal. A műköröm nemhogy csak felesleges, de még igénytelen prolis is (mint a szolizás).
Persze van igényes rövid változat is, de a természetesnél akkor sincs jobb.
Van néhány perverz férfi (vagy inkább fiú, ha 18 év alatti), akinek bejön, de alapvetően tényleg csak arra jó, hogy a lányok/nők tudnak menőzni egymásnak, versenyeznek egymással kinek van nagyobb/csicsásabb/mintásabb, amiből betegesen ocsmány körmök szoktak születni 🤢
Nem érdemes belekezdeni semmilyen szinten.
#7 😀😀
Minden szavaddal egyetértek.
F 25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!