Műkörmöt szeretnék, de anya kiakadna szerintem. Hogy hozzám szóba neki? 17l
17 éves lány vagyok, és szeretném kipróbálni a műkörmöt, viszont ezt nem a háta mögött szeretném. Bár kollégista vagyok úgyis észre venné. Emlékszem, hogy régen kifejtette, hogy semmi értelme nincs a műkörömnek, szóval nem tudom, hogy engedné-e. Egyébként a suli házirendje nem tiltja, és nem is valami extrém hosszút akarok.
Szerintetek, hogy győzzem meg róla?
Hagyjátok már, neki kell, mert ő egyedi akar lenni.
Sehogy. Szard le anyádat, már majdnem felnőtt vagy. Csináltasd meg a háta mögött.
"De egy tésztát gyurni biztos nem tudsz. MInt mondjuk kézzel sem mostál büdös életben sem."
Nem vagyok rutinos műkörmös, kb 3x ha volt rajtam összesen életemben, esküvőre vagy egyéb alkalomra.
Rutintalan körmösként (aki a saját körmét se tudja elviselni, ha véletlen nem szakad be, tuti tövig tépem) minden probléma nélkül bepaníroztam 135 db rántott húst vidéki családi lagzira rokon kedvéért.
Gyanítom, a tésztagyúrás sem okozott volna több gondot, mint ez.
Igen, utána nem árt egy normális körömkefe a kézmosáshoz, de ez akkor is igaz, ha a sajád körmöd nő egészségesen hosszúra.
Kérdező, én nem gondolnám egyébként, hogy ez olyan dolog lenne, amihez engedély kell. Csináltasd meg, utána újságold el, mutasd meg otthon, ha kérdezik, mondd el őszintén, hogy tetszett a koliban másokon, ki akartad próbálni, ha nem jön be, akkor egyszeri volt és kész.
14
Nekem is kb 3x volt műkörmöm, és mindent ugyanúgy meg tudtam vele csinálni. Igen, igen, még a tampont is be tudtam helyezni es ki tudtam törölni a seggem. Annyira nem bírom az ilyen okoskodó többségében férfi embereket, akik a nagy büdös semminek hozzászólnak egy ilyen kérdeshez. Ki nem szarja le - már bocs - hogy neked mi tetszik? Lényeg, hogy annak tetszen, aki viseli...
13#
Hát... szerintem elég nehézkesen törli a fenekét vagy a puncust pisilés után :D
#13-as..
Gondolom neked műköröm nélkül is bemegy a körmöd alá a cucc, de ha használsz papírt, akkor nem lesz gondod vele, nyugi :)
Mellesleg mitől még műkörme van valakinek, attól még a kezei, ugyanúgy funkcionálnak és képzeld, az ujjbegye nem tűnik el :) és nem csak 20 centis műkörmök léteznek.
És tésztát is lehet gyúrni vele, takarítani is, minden gond nélkül. Létezik körömkefe, amit egyébként sok természetes körmű embernek is csak ajánlani tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!