Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez valami családtól való...

Ez valami családtól való közösségi undor lenne a páromnál?

Figyelt kérdés

Akárhányszor megtudja hogy a családjához kell menni látogatóba vagy éppen ők jönnek hozzánk szinte kifordul magából. Ha rajta múlna csak ünnepekkor látogatná meg őket.

Kérdeztem, miért taszítja el őket magától, annyi volt a válasza, hogy ameddig fiatalabb volt és otthon lakott egyfolytában csak dirigálni próbált neki az anyja hogy mit hogy csináljon és ebből lett elege. Most komolyan ettől ennyire megtudja utálni őket?

Hiába mondom neki hogy néha azt az 1-2 órát kibírja, de látom rajta mikor az asztalnál ülünk, hogy szinte rosszul van hogy ott kell lennie, és vagy beszól az anyjának ha próbál anyáskodni rajta vagy felkel néven hogy rágyújt aztán inkább a szomszédhoz megy át és ott tölti az időt.

2019. nov. 25. 19:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
94%

Most mondom, ilyen mentalitással ne alapíts családot, mert tönkre fogod baxni a gyerekeid életét, tapasztalatból mondom!

Látod, hogy nem jön ki a saját szüleivel és te meg erőlteted is!

És igen, vannak emberek, akik nem olyan birkák, mint Te, és nem tűrik, hogy mások szabják meg az igényeiket saját maguk helyett!

A párod azért hagyja ott az anyját, mert 1: már a faxa tele van vele, 2: abban reménykedik, hogy egyszer észre veszi magát/ már nem tűri, hogy a párjával közös háztartásban is dirigáljon neki.

2019. nov. 25. 22:32
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Ok nélkül ilyet nem szoktak csinálni az emberek. Lehet néhány dolog amiről te nem tudsz, adott esetben nem szivesen beszél a párod. Ne eröltesd. Lehet egyszer túl tudja tenni magát a sérelmein, esetleg meg tudják beszelni otthon de nagyon úgy néz ki ez nem mostanában lesz.Ha egyáltalan lesz ilyen. De semmiképp nem szólj bele ha ennyire tiltakozik.
2019. nov. 26. 00:01
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Úristen, mintha magamat látnám.

Nagyon nehezen gondoltam, hogy van még más is, aki ilyen és így viselkedik.

Nekem is nagyon rossz az a heti, 2 heti 2-3 óra, ami hétvégén történik.

És igen meglehet, magam se hittem volna soha de nagyon meg.

2019. nov. 26. 01:17
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
okal nem akkar szüleivel talålkozni ,hagyd bėkén idővel talån javulni fog helyzett de ahoz sok időkell.
2019. nov. 26. 09:37
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Igen, komolyan ennyire meg lehet utálni valakit.

És miért is kellene neki akárhány órát kibírnia egy olyan társaságban, ahol nem szeret lenni? Ezt sosem értettem. Normális ember a szabadidejét úgy szervezi, hogy jól érezze magát, nem hogy kibírja.

Téged meg végképp nem értelek. Ki a fontosabb neked? A férjed, vagy az anyósod?

2019. nov. 26. 11:12
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Eddig eleg egyoldaluak a valaszok. Akarhogy probalom megkozeliteni nem tudom az ellenkezojet irni. Valoszinu O jobban erzi hogy miert nem akar veluk lenni, mint te. Talan nem is tudod milyen mikor 20 even keresztul mindenert orditanak veled, ha segiteni akarsz az sem jo soha es allandoan mer keresztbetesznek a terveidnek, megmondjak inkabb mit csinalj... Talan tudod, de te jobban kezeled... Mindenesetre ennyi indok boven eleg ehhez. A szulok foleg ha nem segitenek igazan eleg nagy terhek tudnak lenni, energiavampirok, lehuzzak az ember t.
2019. nov. 26. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!