Miért csak akkor "élnek" a szülők a közösségi oldalon ha a gyerek otthon van? Lent
Tehát elment kirándulni a gyerek (17 éves lány) a barátnői családjával kirándulni. Anyja, apja otthon van. Semmit sem posztolnak a fb-ra pedig fent vannak. Pedig egész évben minden áldott nap kint van több dolog is a falukon. Ezt már megfigyeltem egy ideje.
Nem a fb része érdekel a dolognak hanem a viselkedésük a szülőknek. Akkor megszűnik az élet ha a gyerek nincs ott.!?
Ja és látogatóba is csak akkor lehet menni hozzájuk ha a gyerek otthon van. Apa anyához ne menjen az ember ha ketten vannak. Miért?
Mi ez a csimpaszkodás?
Másik: Láttam még egy ilyesmit másik háztartásban, ha nincs otthon a lányuk, apa anya ki sem dugja a fejét a házból. De ha megjön akkor meg visongatnak, élnek, kimozdulnak.
Ezek milyen fajta viselkedési formák? Köszönöm
Csak az él, aki az Fb-n van?
Lehet, hogy örülnek, hogy végre kettesben lehetnek, lehet egy szál gondolatba mászkálni, bármikor egymásra ugrani :D
A viselkedés normális. Felnevelték a gyereket, törődhetnek magukkal,passzióikkal, egymással.
Amúgy neked nincsen családod, hobbid, dolgod?
Amúgy rossz a szülők kapcsolata mert utálják egymást..
Nem a fb a téma hanem a Viselkedésük
Te meg a face nélkül nem tudsz élni, mindíg ott lógsz.
" Pedig egész évben minden áldott nap kint van több dolog is a falukon".
Szóval egész évben ezt figyeled??
4-es!
Hát olyan, ami nem tetszik a kérdezőnek!
De, ha rossz a kapcsolatuk, minek menne oda a kérdező? Vinni a szót, hogy mit veszekednek?
2 vagyok :)
Már ebbe is beleköttök?
Fiatalok nagyon ráértek!
Azért, mert keveset lehetnek ketten, egymással, ezért kihasználnak minden ilyen alkalmat, együtt mennek el valahova, gyerekek nélkül.
Persze attól még megírhatnák, hogy ma a gyerekek a nagyszülőknél vannak, mi pedig sétáltunk, együtt ebédeltünk egy étteremben, majd megnéztünk egy romantikus filmet a moziban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!