Miért csak akkor "élnek" a szülők a közösségi oldalon ha a gyerek otthon van? Lent
Tehát elment kirándulni a gyerek (17 éves lány) a barátnői családjával kirándulni. Anyja, apja otthon van. Semmit sem posztolnak a fb-ra pedig fent vannak. Pedig egész évben minden áldott nap kint van több dolog is a falukon. Ezt már megfigyeltem egy ideje.
Nem a fb része érdekel a dolognak hanem a viselkedésük a szülőknek. Akkor megszűnik az élet ha a gyerek nincs ott.!?
Ja és látogatóba is csak akkor lehet menni hozzájuk ha a gyerek otthon van. Apa anyához ne menjen az ember ha ketten vannak. Miért?
Mi ez a csimpaszkodás?
Másik: Láttam még egy ilyesmit másik háztartásban, ha nincs otthon a lányuk, apa anya ki sem dugja a fejét a házból. De ha megjön akkor meg visongatnak, élnek, kimozdulnak.
Ezek milyen fajta viselkedési formák? Köszönöm
Nekem elég ritka, hogy nincsenek itthon a gyerekeim, vagyis amikor így van, akkor én se vagyok itthon, mert dolgozom, úgyhogy olyankor nyilván nem posztolgatok, nem hiszem, hogy a főnökeim jó néven vennék :D
De nem tudom, te milyen dolgokra gondolsz, amiket a szülők csak akkor osztanak meg, ha a gyerek otthon van, én amúgy sem szoktam mindenféle marhaságot kipakolni, max időnként a profilképemet frissítem, vagy ha voltam/voltunk valami érdekes helyen, arról teszek fel képet.
Látogatóba attól függ, mikor lehet jönni, hogy ki jön. Szilveszterre úgy hívtunk vendégeket, hogy a gyerekek nem voltak itthon, mamáztak. Mondjuk anyóst biztos nem akkorra hívnám, amikor véletlenül pont anyámnál vannak a gyerekek, vagy fordítva, mert akkor végre kettesben lennénk, pihennénk, anyós/anyám meg amúgy is úgy szeretne jönni, hogy az unokákat is lássa.
Viszont én simán elmegyek anyámmal valahová úgy, hogy nem viszek gyereket magammal, és akkor tudunk nyugisan beszélgetni, és azt sem hinném, hogy a legtöbb szülőre igaz lenne, hogy "ki se dugja a fejét a házból" gyerek nélkül, szerintem a legtöbb szülő, ha teheti, szívesen mozdul ki a gyerekei nélkül is, csak nem mindenkinek van rá módja, vagy nincs kivel mennie, egyedül meg nem akar.
Jó, tudom, az enyémek még nem ilyen nagyok, nyilván egy kamasznál már más a helyzet, nem kell őrizni, ha a szülők kimozdulnának pár órára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!