Nem akarnak elengedni randira mit tegyek?
18 vagyok lány
Elmondtam anyukámnak hogy ma megyek randizni este 8 kor
Már fel éve irkalok a pasival találkozni akar velem 25 éves, nekem bejon láttam már róla sok képet
Teljesen jogos. Ha neki nincs ideje arra, hogy emberi időben, napfénynél találkozzatok, akkor az egésznek annyi.
Gondolkozz már kislány egy kicsikét, kérlek.
"Jézusom ez a sok visszamaradott..."
Majd a te kölyköd akkor megy randira 18 évesen, télen este 8-kor, amikor akar. Majd akkor visszatérünk erre a "beszélgetésre".
"Nem korfüggő, hanem észfüggő."
Okos ember nem megy első randira ismeretlennel télen este 8-kor. Ha vasárnap is dolgozik, akkor megy hétfő vagy kedd délután. Ha mindig dolgozik, akkor minek akar ismerkedni?
Nekem is ugyanez jutott az eszembe, és tudtam, hogy az lesz a válasz, hogy dolgozik. Ha valaki legalább csak vasárnap nem képes az emberi kapcsolatokra, mert annyira le van gatyásodva, hogy dolgoznia kell, akkor mégis mit vársz tőle? Az ilyen minek randizik, ha később sem lesz ideje a párjára, a majdani gyerekeire?
És mielőtt azt írnád, hogy ez nem olyan munka, hiszen a barátjának segített, akkor meg pláne lemondhatta volna, miért nem volt neki egy első randi fontosabb, mint a havernak a segítségnyújtás? Gondolkozz picit és ne légy naiv. Ennek így kellett lennie.
De ha ő igazán akar, akkor úgyis teperni fog, és nem este 8-kor fogtok randizni, miután észbe kap. Ha van neki olyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!