Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiatal nők/egyetemista korú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal nők/egyetemista korú lányok! Elmennétek vele randira?

Figyelt kérdés

Ha lenne egy normálisnak kinéző pasi, aki leszólít titeket az utcán (akár egyetemetek közelében), és pár perc beszélgetés után megkérdezné hogy elmennétek-e vele egy adott filmre, mit válaszolnátok?

Eleve már kikasztó, hogy csak úgy le mer szólítani? Hol illik ilyesmit kezdeményezni, és hol nem? Korotokat leírjátok?

2019. okt. 25. 00:33
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
96%

Nem mennék el vele. Megijednék tőle.

milyen őrült szólít le az utcán valakit , hogy menjen el vele moziba? Nagyon max egy kávéra ülnék be vele, ha különlegesen szimpatikus

2019. okt. 25. 00:41
 2/21 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. A korodat elárulod? (Amúgy nem azzal kezdeném rögtön, hogy mozi. Hanem ha látom hogy nem esélytelen, csak akkor hoznám fel)
2019. okt. 25. 00:42
 3/21 anonim ***** válasza:
94%

Moziba menni valakivel bizalmat feltételez, egy idegennel kizárt ez a program.

Amúgy is ki akarna megismerni valakit aki egyetemek körül ólálkodik lányokat leszólítva. Kérdező te nem érzed a helyzet visszásságát?

2019. okt. 25. 00:46
 4/21 A kérdező kommentje:
Nem visszás, mert nem ólálkodom, hanem dolgozni járok. 2 egyetem is egy kőhajításnyira van a melóhelyemtől...
2019. okt. 25. 00:49
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is túl sok/gyors lenne ez így, azzal is ennél hosszabb ismeretség után szerveznék programot, akivel haverkodásnál többet nem tervezek. Eleve beszélgetni sem szívesen állnék le. De én azért félénkebb és zárkózottabb vagyok az átlagnál.

21/L

2019. okt. 25. 00:58
 6/21 A kérdező kommentje:
Talán mert nem volt még komoly kapcsolatod. Köszi szépen a választ :-)
2019. okt. 25. 01:00
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nem függ össze a komoly kapcsolattal. első vagyok 22 vagyok, 5 éves kapcsolatom volt. de aki így leszolítana pszichopatának nézném
2019. okt. 25. 01:03
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem mennék.

Csak egy tanács: az első randi ne mozi legyen, hanem valami olyan program, ahol beszélgetni tudtok egymással.

2019. okt. 25. 01:11
 9/21 anonim ***** válasza:
73%
Nem értem mi a baj azzal, hogy leakar szólítani valakit. Máskor az a baj hogy interneten ismerkednek, most meg az ha személyesen akar.
2019. okt. 25. 01:44
 10/21 anonim ***** válasza:
84%
Nekem azzal semmi bajom, ha valaki leszólít az utcán, de mint ahogyan írtam is, moziba nem mennék első randira, mert ott nem lehet normálisan ismerkedni. X-edik randin oké, de nem az elsőn.
2019. okt. 25. 06:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!