Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiatal nők/egyetemista korú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal nők/egyetemista korú lányok! Elmennétek vele randira?

Figyelt kérdés

Ha lenne egy normálisnak kinéző pasi, aki leszólít titeket az utcán (akár egyetemetek közelében), és pár perc beszélgetés után megkérdezné hogy elmennétek-e vele egy adott filmre, mit válaszolnátok?

Eleve már kikasztó, hogy csak úgy le mer szólítani? Hol illik ilyesmit kezdeményezni, és hol nem? Korotokat leírjátok?

2019. okt. 25. 00:33
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
78%

Nem szívesen állok le ismeretlenekkel beszélni.

Első randira biztos nem ülnék be moziba, előttem leírták már a miértet.

Kérdező, azt megkérdezhetem, hány éves vagy?

20/L

2019. okt. 25. 06:58
 12/21 anonim ***** válasza:
34%

Azért elég komoly itt a felhozatal, kb mint akik nyilatkoznak:D

Neten ne ismerkedjünk mert az nem olyan, után ne jöjjön oda hozzám mert olyankor nem vagyok rá kíváncsi. "Akkor hol ismerkedsz?".

Ja meg. Ne jöjjön oda hozzám az utcán meg nem fesztiválon ismerkedek. "Akkor hol ismerkedsz". Hát nem tudom... múzeum, könyvtár. "Te jársz múzeumba vagy könyvtárba?". Nem :D

Innen látszik hogy vagy a nyilatkozó nők nem tudják mit akarnak, vagy egyik magyar nő sem:D

2019. okt. 25. 07:29
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
rá kíváncsi. "Akkor hol ismerkedsz?" Ismeretségi körben.
2019. okt. 25. 07:30
 14/21 anonim ***** válasza:
85%
Nem értem, hogy miért olyan bonyolult megérteni, hogy miért taszító kb minden nőnek, ha leszólít valami idegen az utcán ismerkedés céljából. Egyrészt már kb reflexből összeszorul a gyomra a legtöbb embernek, ha az utcán szólongatják, hogy "bocsi, ráérsz egy percre?", mert 10 ilyen csávóból 9,5 cigit vagy aprót próbál kunyerálni, zoknit akar eladni, kamu alapítványoknak "gyűjt" vagy kamu modellügynökségeknek toboroz nőket, ha szerencséje van az embernek, akkor pedig még egy jó hangos kvaanyázást vagy mocskos rbancozást is kap az utcai bámészkodó tömeg füle hallatára, ha épp nem kíván adományozni. Másrészt a nő semmi jelét nem adta, hogy szívesen ismerkedne bárkivel. Más az, amikor bizonyos szintű ismeretség után próbálkozol valakinél, aki éreztette veled, hogy tetszel neki vagy társkeresőn írsz rá, ahová nyilván ismerkedés céljából van regisztrálva és más az, amikor lerohanod úgy, hogy addig a pillanatig a létezésedről sem tudott. Harmadrészt az emberek többsége nem csak ténfereg az utcákon, hanem céltudatosan mennek, legtöbbször sietnek valahová (még akár órák után is, pl haza), így a legtöbbeknek nincs ideje (sem kedve) leállni beszélgetni idegenekkel.
2019. okt. 25. 08:19
 15/21 A kérdező kommentje:

Vannak, akik kényelmesen üldögélnek valahol, vagy álldogálnak. Esetleg ha a villamost várja, akkor meg egyáltalán nem tartanám fel (főleg ha én is azt a vilit várnám bru-ha-ha-haaa).

"ahová nyilván ismerkedés céljából van regisztrálva"

Nem, oda nem azért regisztrálnak, hanem azért mert nulla önbizalmuk van, pózerkedni akarnak, és a sok kanos kis gavallértól azt várják, hogy nyalizzon nekik (persze ezt is csak metaforikusan)

2019. okt. 25. 08:50
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

14-es tökéletesen leírta a lényeget. Ezért nem ismerkedem senkivel utcán.

Eleve minek odamenni random emberekhez ismerkedni, ha ott a suli, munkahely, edzőterem, könyvtár, vagy bármilyen hely, ahonnan egyébként is ismersz embereket és ha szimpatikusak vagytok egymásnak, abból alakulhat valami.

Vagy a másik, ami jó, hogy ha közös barátok által ismeritek meg egymást.

Szerintem semmi értelme eleve úgy indulni, hogy nem is ismered a másikat, csak külső alapján odamész hozzá, mert így eleve elvárásokkal indítotok, nem tudtok fesztelenül beszélgetni.

2019. okt. 25. 11:43
 17/21 A kérdező kommentje:

11:43-as, milyen elvárásokról beszélsz?

Meg mi az, hogy edzőteremben..? Tudod; vannak akik edzeni járnak oda, nem csak a terebélyes seggűket szellőztetni.

2019. okt. 25. 12:26
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

14es nagyon jól leírta,miért nem szeretem én sem ha leszólítanak.

19-20 éves voltam, amikor megszólított egy srác a villamos megállóban, hogy nem láthatott-e nem tudom melyik egyetem aulájában vagy könyvtárban vagy hol. Akkor még nem jártam egyetemre, úgyhogy biztosan nem... De aztán elhívott borozni. Nemet mondtam, mert nyuszi voltam. Amúgy szimpatikus volt. A hangja, kiállása, öltözködése. Így utólag mondhattam volna igen.

Előbbi hibámból tanulva, másik alkalommal igent mondtam, na ekkor nem kellett volna🙄

Szóval próbálkozhatsz, de ez a leszólítós módszer csak azoknak jön be, akik bizalomgerjesztőek. Nem kell topmodellnek sem lenni.

A mozi nem jó program elsőre, mert nem lehet beszélgetni.

24N (komoly kapcsolatban, ismeretségi körön keresztül... )

2019. okt. 25. 12:28
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

"suli, munkahely, edzőterem, könyvtár, vagy bármilyen hely"

Ez kicsit fura:D

Suli oké, koedukált maga az oktatás. De mi van ha te mondjuk mérnök vagy, vagy programozó és nem HR-es. Azért ilyen közegben 10 férfira jut egy nő. Edzőterembe edzeni jár az ember, könyvtárba meg olvasni/tanulni, buliba meg nem ismerkedik a többség mert ott nincs komoly kapcsolatra esély. Ilyen alapon azért tényleg 0-ra redukálódik a kapcsolatteremtés esélye.

Ergó "azzal ismerkedem akit ismerek" szituáció áll fenn, ami engem nem igazán zavar alapból, csak logikailag elég zsákutca.

2019. okt. 25. 14:36
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Még mindig nem derült ki a kérdező kora. 40-45+? Mert akkor nem egyetemista csajokat kéne leszólítani. Vagy nyugodtan, csak nem lesz nagy siker.
2019. okt. 25. 16:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!