Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ki hívhatom csendháborításért...

Ki hívhatom csendháborításért a rendőröket a saját családotomra?

Figyelt kérdés
Igen-igen, megint én. Tudom itt már mindenki elkönyvelt kamus takonypócnak, kamu kérdéseket feltevőnek (amikor sajnos halál komoly) mert már az öt kérdést is írtam ki a neveletlen 10 éves húgomról a panelból, és az idegbeteg anyámról. Viszont nem tudok egyszerűen máshonnan segítséget kérni. Tehát még mindig nincs semmi megoldás és azon gondolkodtam, hogy este 10 után csendháborításért ki hívhatom-e a rendőrséget névtelenül? A szomszédok szerintem már ideösszeroppanást kaptak itt a panelban, de fél órája húgom tör-zúz, ordít, visít. Kész sátánként viselkedik. Szerintem simán átlép ez a dührohama este 10 utánra. Ha úgy teszek, mintha szomszéd lennék és magunkra hívom a rendőrséget, mert túl hangosak vagyunk (mondjuk ez már egy jó ideje így működik itthon, de a mai hisztije felülmúlta eddigi mindegyiket) akkor kijönnek a rendőrök és ráijesztenek anyámra és húgomra? És nem kérem, hogy kamu a story, mert nagyon sok dolgom lenne ez helyett, és nem írnék ki éjszaka ilyen kérdéseket unalmamba, hanem tanulnék gőz erővel, de egyszerűen nem tudok tőlük, már tényleg tikkel a szemem és rángatózok, már a kezemben a telefon. Ki hívhatom a rendőröket?

2019. nov. 11. 22:04
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
20%
Nem tudom, én 10 évesen nem azt akartam volna hallgatni, hogy egy prostituált minden este felcsináltatja magát. Ha ez igaz, nem is csodálom, hogy ilyen idegbeteg lett a kislány.
2019. nov. 12. 08:01
 22/33 anonim ***** válasza:
94%
Jah ismerem ezt a sztorit! Te vagy az a srác akitől elvették a wc kulcsot hogy ne tudd bezárni, és azóta anyád meg a húgod mindig rádnyit mikor szarsz 😂
2019. nov. 12. 08:15
 23/33 anonim ***** válasza:
38%
Két büdös nagy pofont neki. Ismételni, amíg megérti a lényeget. Tudom manapság mindenre ráhúzzák, hogy jajj szegény hát lelkileg nincs jól, pszichológus kell neki. Fa_szt! Neveletlen kis takonygombócok, ennyi. A kedves szülők lemennek kutyába a gyereknek, aztán csodálkoznak.
2019. nov. 12. 09:17
 24/33 anonim ***** válasza:
38%

Igen, kihívhatod és kérhetsz máshonnan is segítséget. Tárcsázd csak nyugodtan a rendőröket, mondd el nekik, hogy mi a baj és nem tudsz jobb megoldást, mint hogy az ő segítségüket kéred.

Emberke, hány éves vagy? Miért nem kérsz segítséget a suliban, vagy olyan felnőttől, akiben megbízol? Még paphoz is elmehetsz, létezik segítség, vagy gyónási titok.

2019. nov. 12. 10:02
 25/33 anonim ***** válasza:
80%

Nem ti vagytok az a család akiről Youtubon készült egy videó "VEER" címmel? Annyira illene ra ez az egesz szitu, abban is hasonló volt.

Ha te vagy az rettentően sajnállak,akkor is es most is

2019. nov. 12. 10:24
 26/33 anonim ***** válasza:
96%
Én úgy hívnám ki a rendőröket, hogy a hangokból ítélve egy gyereket bántalmaznak. Arra biztos ugranak.
2019. nov. 12. 10:32
 27/33 anonim ***** válasza:
83%
A TEK-et hívd, ne a rendőröket!
2019. nov. 12. 11:07
 28/33 anonim ***** válasza:
19%
Ki. Utánra mij a terved? Mert esélyes, hogy anyád kivág mint macskát xarni, ha rendőrt hívsz rá.
2019. nov. 12. 11:16
 29/33 anonim ***** válasza:
100%
Akinek megvan a videó kérem linkelje be mert tényleg kicsit kamunak hangzik. Köszönöm!
2019. nov. 12. 15:23
 30/33 anonim ***** válasza:
100%
Nêvtelen bejelentést akar tenni a kérdező. Így az anyja sem fogja megtudni,hogy ő nyomta fel őket. Gondolom annyi esze meg van,hogy nem az anyja mellett fogja hívni a rendőröket,hanem addig kitalál valamit. Pl elugrik a közeli kisboltba,és mire hazamegy,csodálkozhat,hogy kinnt vannak a rendőrök.
2019. nov. 12. 15:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!