Ki hívhatom csendháborításért a rendőröket a saját családotomra?
Figyelt kérdés
Igen-igen, megint én. Tudom itt már mindenki elkönyvelt kamus takonypócnak, kamu kérdéseket feltevőnek (amikor sajnos halál komoly) mert már az öt kérdést is írtam ki a neveletlen 10 éves húgomról a panelból, és az idegbeteg anyámról. Viszont nem tudok egyszerűen máshonnan segítséget kérni. Tehát még mindig nincs semmi megoldás és azon gondolkodtam, hogy este 10 után csendháborításért ki hívhatom-e a rendőrséget névtelenül? A szomszédok szerintem már ideösszeroppanást kaptak itt a panelban, de fél órája húgom tör-zúz, ordít, visít. Kész sátánként viselkedik. Szerintem simán átlép ez a dührohama este 10 utánra. Ha úgy teszek, mintha szomszéd lennék és magunkra hívom a rendőrséget, mert túl hangosak vagyunk (mondjuk ez már egy jó ideje így működik itthon, de a mai hisztije felülmúlta eddigi mindegyiket) akkor kijönnek a rendőrök és ráijesztenek anyámra és húgomra? És nem kérem, hogy kamu a story, mert nagyon sok dolgom lenne ez helyett, és nem írnék ki éjszaka ilyen kérdéseket unalmamba, hanem tanulnék gőz erővel, de egyszerűen nem tudok tőlük, már tényleg tikkel a szemem és rángatózok, már a kezemben a telefon. Ki hívhatom a rendőröket?2019. nov. 11. 22:04
21/33 anonim válasza:
Nem tudom, én 10 évesen nem azt akartam volna hallgatni, hogy egy prostituált minden este felcsináltatja magát. Ha ez igaz, nem is csodálom, hogy ilyen idegbeteg lett a kislány.
22/33 anonim válasza:
Jah ismerem ezt a sztorit! Te vagy az a srác akitől elvették a wc kulcsot hogy ne tudd bezárni, és azóta anyád meg a húgod mindig rádnyit mikor szarsz 😂
23/33 anonim válasza:
Két büdös nagy pofont neki. Ismételni, amíg megérti a lényeget. Tudom manapság mindenre ráhúzzák, hogy jajj szegény hát lelkileg nincs jól, pszichológus kell neki. Fa_szt! Neveletlen kis takonygombócok, ennyi. A kedves szülők lemennek kutyába a gyereknek, aztán csodálkoznak.
24/33 anonim válasza:
Igen, kihívhatod és kérhetsz máshonnan is segítséget. Tárcsázd csak nyugodtan a rendőröket, mondd el nekik, hogy mi a baj és nem tudsz jobb megoldást, mint hogy az ő segítségüket kéred.
Emberke, hány éves vagy? Miért nem kérsz segítséget a suliban, vagy olyan felnőttől, akiben megbízol? Még paphoz is elmehetsz, létezik segítség, vagy gyónási titok.
25/33 anonim válasza:
Nem ti vagytok az a család akiről Youtubon készült egy videó "VEER" címmel? Annyira illene ra ez az egesz szitu, abban is hasonló volt.
Ha te vagy az rettentően sajnállak,akkor is es most is
26/33 anonim válasza:
Én úgy hívnám ki a rendőröket, hogy a hangokból ítélve egy gyereket bántalmaznak. Arra biztos ugranak.
27/33 anonim válasza:
A TEK-et hívd, ne a rendőröket!
28/33 anonim válasza:
Ki. Utánra mij a terved? Mert esélyes, hogy anyád kivág mint macskát xarni, ha rendőrt hívsz rá.
29/33 anonim válasza:
Akinek megvan a videó kérem linkelje be mert tényleg kicsit kamunak hangzik. Köszönöm!
30/33 anonim válasza:
Nêvtelen bejelentést akar tenni a kérdező. Így az anyja sem fogja megtudni,hogy ő nyomta fel őket. Gondolom annyi esze meg van,hogy nem az anyja mellett fogja hívni a rendőröket,hanem addig kitalál valamit. Pl elugrik a közeli kisboltba,és mire hazamegy,csodálkozhat,hogy kinnt vannak a rendőrök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!