Ki hívhatom csendháborításért a rendőröket a saját
családotomra?
Figyelt kérdés
Igen-igen, megint én. Tudom itt már mindenki elkönyvelt kamus takonypócnak, kamu kérdéseket feltevőnek (amikor sajnos halál komoly) mert már az öt kérdést is írtam ki a neveletlen 10 éves húgomról a panelból, és az idegbeteg anyámról. Viszont nem tudok egyszerűen máshonnan segítséget kérni. Tehát még mindig nincs semmi megoldás és azon gondolkodtam, hogy este 10 után csendháborításért ki hívhatom-e a rendőrséget névtelenül? A szomszédok szerintem már ideösszeroppanást kaptak itt a panelban, de fél órája húgom tör-zúz, ordít, visít. Kész sátánként viselkedik. Szerintem simán átlép ez a dührohama este 10 utánra. Ha úgy teszek, mintha szomszéd lennék és magunkra hívom a rendőrséget, mert túl hangosak vagyunk (mondjuk ez már egy jó ideje így működik itthon, de a mai hisztije felülmúlta eddigi mindegyiket) akkor kijönnek a rendőrök és ráijesztenek anyámra és húgomra? És nem kérem, hogy kamu a story, mert nagyon sok dolgom lenne ez helyett, és nem írnék ki éjszaka ilyen kérdéseket unalmamba, hanem tanulnék gőz erővel, de egyszerűen nem tudok tőlük, már tényleg tikkel a szemem és rángatózok, már a kezemben a telefon. Ki hívhatom a rendőröket?
Pedig nem kamu. Hiába hiszed azt, sajnos nem az, lenne jobb dolgom is elhiheted, mint hogy ilyen kamukkal árasszam el a gyakorikérdéseket. Röhöghetsz, de sajnos ez mind igaz és inkább szomorú.
20 éves vagyok.
Savlekötő: De nem hívták ránk egyiket sem sajnos. Én sem értem, hogy hogyan kerültünk ki minden ilyet. De megúsztuk eddig.
Nem vagyok troll, ritkán írok ki ide, ha troll lennék pedig már rég letiltottak volna, mert össze-vissza írogatnak a trollok.
2019. nov. 11. 23:34
14/33 anonim válasza:
Én a helyedben nem a rendőrséget hívnám ki,hanem a családsegítő és keresnék segítséget. Az egyáltalán nem biztos,hogy elvinnék a húgodat. Te vagy az élő példa,hogy anyád tud gyereket nevelni. Itt a gond a húgoddal van. Első sorban elbeszélget ék anyáddal,és keresnek egy gyermek pszichológust a húgodnak. És ha anyád együtt tud velük működni,azzal csak a húgodnak tesz jót. Ha minden igaz,amiket írsz,belegondoltál abba,hogy így milyen felnőtt lesz belőle? Ne hagyd,hogy elcseszett az életét azért,mert anyád nem mer lépni.
2019. nov. 11. 23:48
15/33 anonim válasza:
"Savlekötő: De nem hívták ránk egyiket sem sajnos. Én sem értem, hogy hogyan kerültünk ki minden ilyet. De megúsztuk eddig."
"Anyád" mást mondott:
". Megint kihívták ránk a rendőrséget, ők segítettek kinyitni nekem az ajtót, viszont olyan állapotban volt a lányom, mintha kínozva lett volna. Utána elmentek de figyelmeztettek, hogy ha megint jönniük kell, biztos, hogy a gyámügy is jönni fog velük felmérni a terepet. "
tessék szépen következetesen hazudni/kamuzni, ez így nem lesz jó!
2019. nov. 12. 01:13
16/33 anonim válasza:
Te aztán gyorsan öregszel. Anyád szerint augusztusban voltál 18, aztán októberben már 19 évesnek írtad magad, most meg 20 éves vagy.
2019. nov. 12. 02:09
17/33 anonim válasza:
Az extrém túlsúlyos kislány bátyja vagy?
2019. nov. 12. 03:22
18/33 anonim válasza:
20 éves vagy, miért nem költözöl el? Dolgozol? Tanulsz? Iskola mellett is lazán meg lehet keresni 100-150-et, adj fel hirdetést, hogy tárbérlőket keresel, vagy fogj össze 1-2 haverral, vegyél ki szobát. Én sem vagyok benne biztos, hogy ez nem kamu, hogy nem csak röhögni jársz ide, rengeteg kérdésedet olvastam, de ha igaz, annyi tanácsot kaptál már, felnőtt fejjel miért nincs legalább neked eszed? Vedd fel őket telefonnal, irány a gyámügy, vagy húzz el otthonról és hátra se nézz.
2019. nov. 12. 06:28
19/33 anonim válasza:
Még mindig várjuk a videót a hugi hisztijéről.
Ha igazak a kérdések, beleértve anyádét is, akkor te vagy az egyetlen normális a családban. Amúgy miért nem mész vissza az apudhoz? Tudom, idősebb, stb...
Meg egy picit sántít a rendőrös rész, mert anyàd szerint voltak, szerinted meg nem. Vagy nem tűnt fel neked 2 vagy több rendőr a lakásban?
2019. nov. 12. 06:36
20/33 anonim válasza:
Ehhez nem rendőr kell, hanem gyámügy meg pszichológus.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!