Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ki mennyire lakik messze a...

Ki mennyire lakik messze a családjától?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Érdeklődnék, hogy ki mennyire messzire lakik a családjától? Miért költöztetek el? Milyen gyakran látogatjátok őket?

Nem féltek, hogy sok idő elmegy úgy hogy nem vagytok együtt, és ha nem lesznek már a szülők, nem fogjátok megbánni hogy nem a közelben maradtatok?

Előre is köszi!

2019. nov. 11. 18:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

"Vonattal 1:15 perc az út, a nővérem családja, és anyum maradna itt."

Az azért nem olyan vészes. Ennyit az is utazik, aki Budapest egyik végéből a másikba kell, hogy eljusson naponta kétszer.

2019. nov. 11. 20:48
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Valóban, 1,5 óra az semmi. Mi ismerőssel ugyanakkor indultunk otthonról Budapestre, csak én Kecskemétről, ő Pest másik végéből, én 1 órát nézelődtem az ikeába, mire odaért
2019. nov. 11. 20:50
 13/17 anonim ***** válasza:

Egy házban, 100 kilóméterre, és másik országba.

A szüleimtől pedig kb 15 kilóméterre.

Eléggé jól élem az életem ahhoz, hogy ne bánjak meg semmi jelentősségteli dolgot.

2019. nov. 11. 23:19
 14/17 anonim ***** válasza:
55%

Légvonalban kb 1650 km

Miért? Munka

Évi 1~2x haza megyek

2019. nov. 12. 00:48
 15/17 anonim ***** válasza:
77%
100 km-re lakom a szüleimtől (illetve már csak anyám él). Ide jöttem férjhez, a mostani városomba, Bp. közelébe, 28 évesen. Egy évben max. háromszor megyek anyámhoz, és nyaranta ő jön egy hétre ide. Férjem unszol, hogy menjünk gyakrabban, de nekem nincs rá igényem. Meg nem bántam, veszíteni sem veszítek semmit, igazából olyan nagyon jó kapcsolatunk sosem volt a szüleimmel. Ha hiányozna, nyilván többet mennék.
2019. nov. 12. 19:34
 16/17 anonim ***** válasza:
55%

En kb 8000kmre lakom. Ide nosultem.

Nem olyan reg koltoztem ide, egyszer voltam azota latoatoban es talan 2-3 evente tudunk majd menni. Remelem anyukam eltud majd jonni latogatoba. Apammal nem szoktam beszelni es tudom hogy o ugysem jonne el ide.

2019. nov. 13. 04:01
 17/17 anonim ***** válasza:
110 km-re lakom jelenleg, de tervezem visszaköltözni majd még pár évre.
2019. nov. 14. 00:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!