Ki mennyire lakik messze a családjától?
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy ki mennyire messzire lakik a családjától? Miért költöztetek el? Milyen gyakran látogatjátok őket?
Nem féltek, hogy sok idő elmegy úgy hogy nem vagytok együtt, és ha nem lesznek már a szülők, nem fogjátok megbánni hogy nem a közelben maradtatok?
Előre is köszi!
Én légvonalban majd 10ezer kilometerre lakok. Par honapja koltoztubk ide a ferjemmel, elotte is kulfoldon laktunk, de EUn belul, akkor havonta hazaugrottam, most 4 honapja nem voltam otthon es irto nagy honvagyam lett hirtelen mert meghallottam ezt a számot: honeybeast: budapest vs. London
Mi saját céget alapitunk itt ezert koltoztunk el es hianyzik a csaladom es a barataim
"nem találok magamnak megfelelő munkát...emiatt Budapestre való költözésen gondolkodom"
Az időben milyen messze van? Milyen gyakran mennél haza?
"csak nem tudom mennyire bánnám meg hogy a család itt marad"
A családot kik jelentik? A szüleid? Vagy a feleséged/férjed és gyerekeid? Ha vannak gyerekek, mekkorák? Bár az talán mindegy is: ha vannak gyerekek, napi szinten velük kell lenni szerintem. De minimum hetente többször.
Én olyan 1550 km -re lakom a családomtól. (légvonalban)
Családom nagy része Budapesten él. Én 2007-ben Angliába
Marlboroughba költöztem, azóta is ott élek a férjemmel együtt
750 km-re.
Évente 4-5 hetet együtt töltünk, amúgy telefonálunk. Ez kb. elég is.
1:15 vonattal kb. semmi, sokan munkába messzebb járnak. Minden hétvégén találkozhattok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!