A lányom nem sokára 16. évét tölti, éjszakába nyúló bulit szeretne. Nem tudom mi lenne a helyes döntés. Ti engednétek?
Ma mindenki a 16. megunnepleserol lamental? Az egyik 100.000-et akar a sajatjara kolteni, te meg a lanyodenak az ejszakaba nyulos bulijat kerdezed. Nem ugyanazok vagytok?
En nem.engednem. otthon ha elhivja hozzank majd a baratnoit es akar hajnalig susorognak a szobajaban az mas, de varosba szorakozohelyre nelkulem (ertsd kocsmaba, etterembe, teazoba max 10-re hazaeroset engednek).
De neked kell ismerni a lanyodat, mennyire megbizhato, milyenek a baratai akikkel bulizna es hasonlok. Az en ferjem a 16 eves lanyat elegge felreismerte. Azt hitte artatlan kis baranyka aztan az ottalvos bulikon is bemart, elengedos szorakozohelyesen meg ajultra itta magat. Apuka meg azt hitte meg sose nyalt bele borospoharba se a lanya.
Pontosan meddig akar bulizni?
Illetve otthon vagy a városban szeretne ünnepelni?
Én nem engedtem a lányom. 16évesen még 'gyerek' nem kell éjszaka a városba csavarognia. Otthon barataival oké, de a városba nem. Aztán csodálkoznak a szülők, ha valami rossz történik a lányukkal. Vagy bedrogozzák őket, vagy bármi ilyesmi. Még gyerek.
18.szülinapjára oké. Oda én is elfogom engedni. Hiszen akkor mar nagykorú, és talán felelősségteljesebben bulizna..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!