Szerintetek normális ha egy felnőtt nőt eltartanak a szülei?
Figyelt kérdés
Huszas éveiben járó felnőtt nő, nem dolgozik, nem csinál semmit, a szülei soha nem noszogatták hogy dolgoznia kéne menni, sőt még meg is vesznek neki dolgokat (kabát, cipő), vagy épp adnak neki pénzt. Nem egy gazdag családról beszélünk.2019. nov. 6. 18:24
21/25 anonim válasza:
Mindent te sem tudhatsz róla.
Lehet van valami betegsége,ami az állásinterjún is kibukik.
Senki nem akar olyan alkalmazottat,aki nem kelt jó benyomást.
Kívülről,hogy te mit látsz,az teljesen más lehet,mint ami a valódi ok.
22/25 anonim válasza:
Szerintem semmi közöd hozzá, huszonévesen még nagyon fiatal egy lány, azt csinál, amit akar, ha így jó neki. Majd ha 35 évesen is ez lesz, akkor esetleg aggódhatsz.
23/25 anonim válasza:
Szerintem mindenhol az a normális, amit az adott család annak tart.
Még jó, hogy nem azt veszem normálisnak, amit az 5. szomszéd annak tart. Nem tudom, lennénk-e úgy valahol...
24/25 anonim válasza:
Ha otthon mindenben besegít, akkor nem óriási probléma. Végülis ha megtehetik...
25/25 anonim válasza:
Attól függ, mennyi idős.
Ha éppen 19-20, netán frissen esett ki a gimnáziumból érettségi után, akkor még szép, hogy normális.
Viszont ha már majd’ 30... az már bajos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!