Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális dolog, ha egy apa...

Normális dolog, ha egy apa csak úgy "poénból" fogdossa, csapkodja a felnőtt lánya fenekét?

Figyelt kérdés

Akárhányszor elmegy mögöttem, szinte mindig ráüt vagy megfogja. Ha látja rajtam, hogy idegesít, akkor kinevet. 29 éves nő vagyok, kiskorom óta ezt csinálja.

"Költözz el" kommenteket nem kérek, nem egy háztartásban élünk. Csak néha hazajövök meglátogatni a családot.

2019. jan. 7. 13:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
98%
Szia. Nekem nagyon sok ilyen dolog volt, amit apám csinált velem, én nagyon régóta nem élek otthon, kb egykorú vagyok veled. Szerencsére abbahagyta pár éve, de csak azért mert nem iszik mar. Mindig részegen tapogatott, például volt olyan hogy beszélt hozzam és a combomra tette a kezét de nem a térdem fölé hanem egészen a combom felső, belső felére. Ilyen “apróságok” voltak mindig és nem, Szerintem nem normalis... én mindig molesztalva éreztem magam. A tied nem iszik? Mert az is érdekes tény, hogy az enyém csak részegen csinálta. Nyilván akkor nem volt erkölcsi gátja. De én pl 15 éves korom óta nem mertem vele kettesben maradni. És biztos nem azért mert paranoiás vagyok, anyu élettársától érdekes nem féltem soha így
2019. jan. 7. 13:56
 2/14 A kérdező kommentje:

De igen, iszik :(

Egyébként semmilyen más ilyen szexuális jellegű dolgot nem csinál velem, nem fogdos, meg ilyesmi, csak ezt az egy dolgot, hogy amikor elhalad mögöttem valahol, akkor rácsap a fenekemre. Néha úgy, hogy fáj is. Ha előre észreveszem, hogy jön, mindig megfordulok vagy arrébb állok, olyankor nem csinál semmi ilyesmit.

2019. jan. 7. 14:00
 3/14 anonim ***** válasza:
95%
Első vagyok. Na szóval igen, ez valószínű az alkoholisták sajátossága. Attól függetlenül, hogy neked nem voltak egyéb dolgok, mint amik nalam, akkor sem oké az tuti
2019. jan. 7. 14:03
 4/14 A kérdező kommentje:
Kiskoromban is csinálta, akkor még nem ivott, vagy legalábbis nem rendszeresen. Pár éve derült ki, hogy gyógyíthatatlan betegsége van, akkor kezdett inni.
2019. jan. 7. 14:14
 5/14 anonim ***** válasza:
94%

Nekem nagymamám csinálja ezt + ha kimondom, hogy "fszom kivan", akkor elkezd előre nyúlkálni, hogy mutassam meg, hol a "fszom". Ő nem iszik.

24/n

2019. jan. 7. 14:28
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem szerencsére nem csinál ilyenket.De szerintem ez nem normális.Beszélj erről vele komolyan.
2019. jan. 7. 14:47
 7/14 anonim ***** válasza:
79%
Nagyfaterom is csinálta ezt viccből. Semmilyen "hátsó" szándéka nem volt vele. Mondjuk hülye szokás, az tuti.
2019. jan. 7. 14:59
 8/14 anonim ***** válasza:
Amikor anyukád is látja, utána kérjed meg őt, hogy beszéljen apád fejével és határozottan tiltsa meg neki, hogy veled ilyeneket csináljon. Legjobb, ha akkor nyomban (de ilyenkor ittas), de még beszéljen vele akkor is, amikor már józan.
2019. jan. 7. 15:30
 9/14 anonim válasza:
100%

Velem ugyan nem csinálja, de nyáron rövid sortokban járkáltam és folyamat nézegette. Igaz, 14 éves koromtól azt hallgatom minden fiútól, hogy milyen jó a seggem...

Egyszer véletlenül megfordultam és be volt hajolva azt bámulta és röhögött. Meg egyszer mentem ki az ajtón és azt bámulta, mert valamit visszakérdeztem...

21/l Egyébként utál és egy semmirekellő szar második vagyok, mert van a drága fiútesóm és mióta nem hozom egyetemen a szintet...

Ki lehet röhögni, de igaz...

2019. jan. 7. 16:29
 10/14 kovpet ***** válasza:
85%
Tegyél rajzszöget a hátsó zsebedbe :)
2019. jan. 7. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!