Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elkövettem pár hibát és...

Nemtudoknevet2000 kérdése:

Elkövettem pár hibát és hazudtam anyának. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nos kezdjük ott, hogy 16 éves lány vagyok, elvalt szulok gyereke, anyukammal elek, van egy batyam aki 18 eves, és kb 10 éve történt egy olyan eset, hogy egy internetes játékra sok pénzt vertem el anyum kartyajat hasznalva ugy, hogy ő nem tudott erről. Ez az ügy rendőrségig fajult, mikor is inkabb elmondtam. Jo meg lett bocsajtva (elvileg, de ebben ketelkedem). Sok iskolat jartam be. Alltalanost 3 iskola alatt jartam ki. Külön-külön problémák miatt jottem el. A lenyeg, hogy sok bantast megeltem. Tavaly jartam gimnáziumba ahol szinten sokat bantottak. Aztam, mivel mar ugyis bantanak elvettem 2000 ft-ot a padtarsamtol, akivel nem voltam nagyon roszban pedig. Persze 1 ora mulva megbantam es vissza is tettem, de mint kiderult az osszes lanyt erdekelte ki vette el a penzt az osztaly "leghelyesebb" palijatol és nezelodtek, keresgeltek. Pechemre vegigneztek ahogy visszaraktam. Ezt kovetoen pofam sem volt bemenni tobbet a suliba, ugyhogy eljottem. Most bentre a belverosba jarok gimibe 9.osztalyba, mert szakot valtottam. Imadom oket, nagyon kedvesek, sziv s lelek ah egesz osztaly es az iskola is egyben. Boldog korszakomat elem. Persue ha nem gondolok arra, hogy anyukam mennyit szid engem, hogy milyen kupi van a szobamba es, hogy kleptomanias vagyok(pedig nem, csak hibaztam es mivel nem vesznek meg nekem mimdent megoldom, de nem lopok senkitol. Olyanok vannak hogy anyum ad 10000 ft ot egy programra es en mind egy centig elkoltom. Aztan o kerdezi, hogy hol a maradek. Enmeg persze nem tudtam hogy kell belole visszahozni. Igy le vagyok megint vseszve.). Sokat veszekszunk. A szobamba tenyleg kupi van. Sokszor nekialltam mar, de valahogy mindig abbahagyom par perc utan es nincs erom ujrakezdeni, mintha nem engedelmeskednenek a vegtagjaim.Ezen mar dolgozom). Ma, meg tegnap elmentem Mondoconra es adott ra 10000 ft-ot. Abbol 7000-el alapbol tartozott nekem mert kolcsonadtam neki regebben. Mondta hogy a maradek 3000 ft mar nem szamit. Tudni kell, hogy az egyik baratom elore megvette nekem a jegyemet. Amikor eloszor oda akartam adni neki a jegy arat akkor azt mondta, hogy hagyjam. Nem tudtam, hogy most ezt ugy erti, hogy meghivott, vagy ugy hogy majd kesobb. Figyeltem is a conon hogy megmaradjon a negy ara. Viszont utana sem kerte. En elkezdtem elkoleti kajara meg ilyenekre. Nem maradt belole sok. Mikor hazajottem kerdezte anyum hogy kifizettem-e a tartozast. En reflexbol ravagtam, hogy elfelejtettem. Mondta hogy muttassam fel a penzt. En berezeltem es elkezdtem ugy tenni, mintha keresnem es nem talalnam, de vegulis elmondtam, hogy elkoltottem. Kerdezte, hogy miert hazudtam eloszor. Mondtam, hogy felek a velemenyetol, meg attol hogy kiakad. Ez utan hosszas vitaba kezdtunk. O felidegesitette magat es kiabalt, de en valamiert nem tudtam erzest kimutatni, rezzenestelen arcal kivetelesen konny nelkul turtem a szidast. Kerdezgette, hogy miert hazudtam. Es nem tudtam ra valaszolni. Felhivta apamat hogy koltozzek hozza, de o nem engedte es racsaprlta a telefont. Meg mindig nem sirok. Nem ertem miert nem. Talan mert megszoktam hogy csalodik bennem. Összessegeben ennyi lenne. Ti mot tennetrk e helyemben? Tudom eleg zuros az ugy.
2019. nov. 3. 22:46
1 2 3
 11/28 anonim válasza:
66%
Kicsilány.... Mert az vagy. Nem cool dolog hazudni. Hagyd abba. Légy egyenes. Ha valami shit dolgot csinálsz, ismerd el. És ne anyádnak hazudj, miközben még meg is koppasztod az osszedolgozott pénzét. Ha egyedül nevel, nem lehet egyszerű neki. Gondold át a pénz értéket először,mert rohadtul nem értékeled. Elkoktod és hazudsz is. Ez így nem jó. Meg a lopás... Figyelj. 6 évesen nem hiszem h kártyával tudtál fizetni, de ha mégis, rohadtul nem volt szép dolog, mint az sem, h mástól lopni akartál. Kérj segítséget orvostól, mert ez így nem fair. Nem normális.
2019. nov. 4. 00:57
 12/28 anonim ***** válasza:
86%

Par hibat?? Te nem vagy szazas! Foltyamatosan hazudsz meg lopkodsz! Ha igy folytatod 18 eves korodba paros labbal rug ki Anyad! A helyeben en egy vasat sem adnek a tovabbiakban. Baratnokkel csak akkor mehetnel barhova is, ha elotte rendbe tetted a szobad, hogy csak ugy ragyog!

Hasznald mar azt a csoppnyi agyad, mert Anyud eleg tolerans, de ha egy nap emberedre akadsz, jol meg is fog tepni!

2019. nov. 4. 01:14
 13/28 anonim ***** válasza:
82%
Csiszolj még kicsit a kérdéseden, mert nem elég hihető.
2019. nov. 4. 01:16
 14/28 anonim ***** válasza:
41%
ébresztő emberek,ez még csak egy kislány! természetes hogy néha hibázik. mi fenének kell egyből leharapni a fejét,elítélni anélkül hogy segítőszándékkal pár tanáccsal látnánk el előbb?! nem lesz egyszerű dolog változást hozni az életedben,viselkedésedben,de ha igazán karod,talán újra eltudod nyerni anyukád bizalmát. légy méltó a bizalmára. :)
2019. nov. 4. 01:47
 15/28 anonim ***** válasza:
78%

Azért milyen érdekes, ha a szexről van szó, vagy hogy egy 36 éves pasival összeillik-e, akkor mindenki veri az asztalt, hogy egy 16 éves érett, kész felnőtt. Ja, hát látszik.

Mit csinálj? Tanulj, segíts otthon, és becsüld meg anyádat. Kezdheted a szobáddal. Aztán a mosogatással. Ahogy elnézem, konyhai kisegítőnél, takarítónál többre úgyse viszed.

2019. nov. 4. 02:09
 16/28 anonim ***** válasza:
77%
Először tegyél rendet a szobádban, segíts anyukádnak, utána meg fogsz tudni változni. Az iskola is jobb lesz, és keress fel egy orvost, mert tuti nem vagy százas! Örülj hogy vannak még, akik elviselnek! Lakhatnál az utcán is, vagy szörnyű körülmények között, de édesanyád mindent megtesz érted, erején felül segít, hogy neked jobb legyen! Ne bánj így vele! A pénznek meg értéke van, rengeteget kell érte dolgoznia a többségnek, menj el diákmunkára, akkor könnyebben megérted!
2019. nov. 4. 03:47
 17/28 anonim ***** válasza:
67%

Elég nagy gáz van veled, ha apád ennyivel elintézi a problémát, hogy anyádra teszi a telefont, és hallani se akar rólad. Gondolom, ott is betelt a pohár.

Annak is oka van, ha egyik suliból mész a másikba, és sehol se tudnak elviselni.

Keress fel egy pszichológust, mielőtt teljesen elcseszed az életed.

2019. nov. 4. 06:13
 18/28 anonim ***** válasza:
62%
16, nem néha hibázik, han többször lopott és folyamatosan hazudik.
2019. nov. 4. 06:27
 19/28 anonim ***** válasza:
87%

Meg kéne értened, hogy a pénz nem csak úgy terem, hanem az emberek keményen megdolgoznak érte.

Menj el diákmunkára és jöjj rá, hogy mennyit kell szívni 10 ezer forintért. Valószínű 1,5 napot fogsz érte dolgozni legalább.

Próbáld megbecsülni a pénzt és nem kell mindent csak azért elkölteni, mert a tied. Többször is írtad, hogy anyukád adott neked, hogy legyen nálad, te meg az utolsó forintig elköltötted.

Piszok nehéz lesz így majd felnőttként a dolgod. Próbálj arra költeni, amire szükséges és hazavinni, ami nem kell.

Anyukád is lássa, hogy valtozol. Illetve soha semmilyen körülmények között NE LOPJ másoktól. Az nem a tiéd, ne mentegesd magad semmilyen indokkal.

Próbálj többet beszélgetni anyukáddal és visszanyerni a bizalmát.

2019. nov. 4. 07:40
 20/28 anonim ***** válasza:
63%
Hamarosan meg fogod ismerni a női börtönt.
2019. nov. 4. 07:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!