Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy tudnék így saját életet...

Hogy tudnék így saját életet kezdeni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nagyvonalakban: anyám világ életemben úgy nevelt, hogy még véletlenül se szakadjak el a családtól, nem engedtek el máshová főiskolára, maradtam a városban mert az jó lesz nekem, nem kell kollégiumba menni stb...2,5 évet írországban éltem a barátommal, nehéz volt az elszakadás, de segített önállósodni...hazaköltözésünk után sokáig nem találtam állást, felköltöztünk pestre, de mindig otthon kötöttem ki..egyre jobban erősödött ismét az anyámmal való kapcsolatom. Nemrég volt egy barátom akihez felköltöztem pestre, 1,5 évet fent voltam, szakítottunk, otthonról jártam be pestre 2 hónapot, viszont apámról kiderül hogy kavart egy kis fiatal csajjal, és összepakoltunk anyummal és átköltöztünk a nővéremékhez. Nekünk itt van egy lakásunk, így ismét anyámmal lakok (31 évesen). Viszont itt nem találok munkát, és ismét pestet fontolgatom, azért is, mert ez így nem jó hogy anyummal élek ismét. Nővéreméknél van helye, ott az unoka, viszont ők meg totál kihasználják és kb cseléd feelingje van a dolognak, és ez így nem jó, hogy ott meg nem fogja jól érezni magát...megint az én lelkemet nyomja ez az egész. Nem tudom a saját életemet élni, mert anyám sorsa jobban aggaszt... Hogy tudnám ezt befejezni, és végre a saját életemet élni? Tudom hogy gáz a szitu...

2019. nov. 3. 16:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
91%

"Nővéreméknél van helye, ott az unoka, viszont ők meg totál kihasználják és kb cseléd feelingje van a dolognak, és ez így nem jó, hogy ott meg nem fogja jól érezni magát.."

Ha apád megcsalta anyukádat, akkor lehet, hogy még jól is jön neki lelkileg, hogy nincs egyedül, elfoglalja magát és érzi, hogy Ő még hasznos (a nővéredéknél) és szívesen unokázik.

2019. nov. 3. 18:05
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha jön egy új pali megoldódik a gond. Gondolom ,ha van épp aktuális társ nincs ennyi aggódás anya miatt, csak ilyenkor.....pasi nélkül kell megtanulni külön élni és nem a szülőre fogni. A tesódékat bizonyos szempontból tojd le. Már külön család.
2019. nov. 3. 21:28
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Anyukádnak és apukádnak nem volt közös ingatlanja? Hogyhogy nem tud hol lakni anyukád?

Szerintem te nyugodtan éld a saját életed. 31 vagy, ha sehogy sem tudsz elszakadni és élni a felnőtt életed, akkor az is kétséges, hogy lesz - e egyáltalán gyereked még.

Próbálj olyan munkát találni, amiből külön tudsz költözni és élni a kis felnőtt életed. Esetleg külföldön? UK?

Budapesten egyedül albit fenttartani szerintem rohadt nehéz, még egy jól fizető munka mellett is.

2019. nov. 4. 07:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!