Anyám depresszióba esik ha nem úgy van ahogy ő szeretné. Mit tegyek?
Lehet, hogy most jött ki rajta a megcsalásod, túlgondolja. (Esetleg azt feltételezheti, hogy nem lesz normális, hosszútávú kapcsolatod.) Viszont nincs minden tisztázva, azért alapállapotban, egy ép ember nem akad ki ennyire, vagy esetleg nagyon ragaszkodott hozzá? Bár ez is érdekes lenne. Ha mentálisan nincs semmi baja, akkor ezt nem nagyon csinálná, viszont, ha már alapból depressziós, akkor lehetséges, tehát nem ez a fő kiváltó oka.
Semmi esetre se éld úgy, ahogy neki jó... Egy pillanatra se dőlj be ennek. Az én anyám a szakításomat találta "jó oknak" arra, hogy igyon, szidott mint a bokrot, meg, hogy ő nem fogja hagyni, hogy szétmenjünk. Akkor szóltam be neki, hogy semmi köze hozzá (persze ilyen szinten nincs hozzá köze), hogy kivel vagyok együtt és kivel nem. Tehát meg kell neki mondani, hogy ez nem így megy, nem úgy lesz, ahogy ő akarja, csak azért mert neki kényelmes (sok esetben ez van). Persze nálatok nem ez a konkrét helyzet, de akkor sem szólhat bele ennyire.
Sajnálom,hogy neked is át kellett esned ezen..az a baj,hogy egyszerűen annyira megtudom sajnálni..rossz így ránézni..:( volt pár párkapcsolatom,és az egésznél így reagált. Sajnos,ha egy kapcsolat nem fog meg lépek is tovább..ebben 4 évet bírtam, végére tényleg szörnyű lett...anyámat szerintem az is bántja,hogy az új valaki elfog szakítani tőle,mert eléggé nagy távolság van köztünk.(több 1000km)
Sajnos nem jár ki semerre,egyedül van..úgy él mintha már semmi értelme nem lenne semminek.
Anyád nem a saját életét éli, ez pszichológiai probléma, te nem tudsz rajta segíteni, költözz el minél hamarabb, és ne foglalkozz a hülyeségével.
A megcsaláshoz gratulálok, nagyon aljas dolog, remélem, tanulsz belőle, és soha többet nem teszel ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!