Mit tegyek ha a szüleim nem engedik hogy nalam aludjon a baratom?
Én már a 18at is elhagytam, mikor az első barátom nálunk alhatott, több, mint egy éve voltunk együtt akkor. :)
Nehéz ez, nem voltam még olyan régen tini, teljesen érthető, hogy 8 hónap a "kis" életedben mekkora hatalmas időtartam. Ugyanakkor már elég "öreg" vagyok hozzá, hogy az is kellemetlen legyen, ha párom húga nálunk alszik, őszinte leszek és nőies, nem tudok egy jóízűt fingani se, kornyikálni a zuhany alatt, vagy csak simán sorozatozni, mert végig az van bennem, hogy ugrásra kész kell legyek, hátha valamire szükség van, jó házigazda akarok lenni. Szóval neked is és szüleidnek is van igazsága. :)
Esetleg ha nála szilveszterezel? Onnan csak nem jön az ember haza éjfélkor.. :) illetve nem tudom mi van hamarabb, évfordulótok vagy szülinapod, esetleg az lehet még alkualap, hiszen láthatják, hogy milyen nagy lány vagy egy milyen komolyan gondolt kapcsolatban. Ne azzal kezdd, hogy miért nem jó hogy nem alhattok együtt, nézd azt, milyen jó, hogy ennyit is nálad lehet. Meg aztán mire összeszoktok alvás ügyileg, az sem kis menet, meglehet hogy semmit nem aludnál, mert horkol, mocorog, nem férsz el, hétköznap ez nem fér bele, másnap suli. Szóval okosan, mutasd meg, hogy volt értelme ennyit megengedni, és lesz értelme még többet :)
Mi az,hogy majd ha ők döntenek?
Ennyi erővel te mondod meg,h mikor ba### egymással.
Ne viccelődjünk már!
De hogy a kérdésedre is adjak választ,titokba aludjon ő nálatok,vagy te nála,hazudd azt,hogy osztálybuliba mész,vagy tudom is én.
Ezzel az a baj,ha nem aludhattok együt,akkor előbb utobb találni fog mást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!