Mit tegyek ha a szüleim nem engedik hogy nalam aludjon a baratom?
Figyelt kérdés
Mar tobb mint feleve egyutt vagyunk (8honapja) es a szuleim azt mondtak hogy majd akkor aludhat itt amikor ok ugy döntenek. Mit kene tennem hogy megengedjek?Mindennap talalkozunk, ejfelig lehet nalunk majd haza kell menjen. En 16 eves vagyok a baratom 18.2019. okt. 29. 12:26
11/23 anonim válasza:
3as vagyok.És mit csináltok minden nap éjfélig?Nem fárasztó ez az egész családnak?
12/23 anonim válasza:
Én azt se engedném, hogy éjfélig ott legyen, úgyhogy legyél megelégedve szerintem 😁
13/23 anonim válasza:
6-os biztos meg fogja kérdezni tőled kúrhatják e otthon? :)
14/23 A kérdező kommentje:
3-as valaszolo!
O sokaig dolgozik, hétköznaponként mire ideér hozzam megtanulok, fel mondom neki hogy lassak a szuleim nem megy a tanulasom rovasara! osszebujunk, filmezunk 90%ban az a vege hogy elalszunk, majd ejfelbe szol az ebreszto, es indul a baratom haza.
2019. okt. 29. 13:27
15/23 anonim válasza:
Hm. Pont azért, mert 16 vagy? 16 évesen a feleségem önmagától nem engedte, hogy nála "aludjak".
Valószínű hogy a szüleid is így gondolják
16/23 anonim válasza:
én se engedném főleg nem rendszeresen, már az éjfél is túlzás főleg ha minden nap, 16 évesen hogy reggel iskola én max 10-ig engedném és azt se minden nap csak heti 1-2 alkalommal vagy csak hétvégén
17/23 anonim válasza:
Tudod hol engedném meg ezt is! Sehol
Örülj, hogy legalább eddig ott lehet, én ezt sem tűrném
18/23 anonim válasza:
Úristen milyen emberek vannak itt xdxd mekkora szerencse,hogy nem ilyen szulokkel aldott meg a sors
19/23 anonim válasza:
Utolsó én is örülök hogy engem meg nem olyan gyerekkel mint te :-D
20/23 anonim válasza:
Aludj te nála.
Mindamellett hogy 16 évesen nagyon nagylánynak érzed magad, tökre nem vagy az, és nyílván menő a barátnőknek azzal dicsekedni hogy nálad alszik a pasid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!