Miért ilyen a fiam?

Figyelt kérdés

Egy 43 éves anyuka vagyok és nem tudom miért ilyen a 14 éves fiam:

folyton szomorú ha itthon van, lusta, nem beszél velem annyit mint régen, jobban szeretne a barátaival lenni mint velem, pár napja bejelentette hogy barátnője van, nem szeret velem vásárolni, szünetben el akar menni a mekibe a barátnőjével, vonattal mennének amire azt mondtam hogy nem mert még fiatal ahhoz hogy vonatozzon, Nyíregyházára mennének kb 80km de szerintem még nem elég érett, pár hónapja azt mondta hogy nem szereti az életét "depressziós" és hogy túl van terhelve a külön órákkal, pedig nincs is sok. Mit csináltam rosszul? Vagy mit csináljak hogy olyan legyen mint régen?

2019. okt. 24. 19:09
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
88%

Mondjuk engedd el, nem a kisfiad mar.

Kamasz aki a barataival szeretne lenni.

O mar nem a kicsi cuki fiad.

Ha tudnad miket muvel pl az agyban mar masztizik is.

Ezt azert irtam, hogy eszhez terj es ne babusgasd tovabb.

2019. okt. 24. 19:15
 2/22 anonim ***** válasza:
66%
Miért kellenek a különórák?
2019. okt. 24. 19:16
 3/22 anonim ***** válasza:
76%
De sajnálom az ilyeneket :( Mármint szegény fiadat
2019. okt. 24. 19:16
 4/22 A kérdező kommentje:
De nem szeretném elengedni, ő az egyetlenem, a külön órák pedig hogy jó tanuló legyen, mert biológia kémia osztályra küldöm hogy orvos legyen belőle, vagy vegyész aki jól keresm
2019. okt. 24. 19:19
 5/22 anonim ***** válasza:
95%
Na jó, ebből a válaszból látszik, hogy csak trollkodsz. Nincs jobb dolgod?
2019. okt. 24. 19:23
 6/22 A kérdező kommentje:
"A troll az internetes szlengben olyan személy megnevezése, aki provokatív, ingerlő módon, tárgyhoz nem tartozó üzenetekkel bombáz egy online közösséget (például internetes fórum, chat, blog), azzal a konkrét szándékkal, hogy más felhasználókból heves reakciókat provokáljon ki, vagy egyéb módon zavarja meg a témába vágó eszmecserét." Miért trollkodnék?
2019. okt. 24. 19:27
 7/22 anonim ***** válasza:
95%
Azért trollkodsz, mert unatkozol, mert nincs semmi életed.
2019. okt. 24. 19:31
 8/22 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem így van.
2019. okt. 24. 19:34
 9/22 anonim ***** válasza:
96%
Legalább ne hazudj, vagy ha ennyire h*lye vagy, hogy már előre eldöntötted mi lesz a fiadból, akkor meg is érdemled hogy nem beszél veled.
2019. okt. 24. 19:38
 10/22 A kérdező kommentje:
Nem hazudok, és akkor tényleg jogosan nem beszél velem? Hogyan tudnék ezen változtatni?
2019. okt. 24. 19:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!