Nem tudom fizetni a fiam jogosítványát, mi legyen vele?
Gondolom, neked nincs jogsid, és nem tudod, hogy zajlik az oktatás, milyen tényezőktől függhet a vizsgák eredménye :) Mindenesetre nehéz úgy belevágni, hogy ennyire ki volt centizve az összeg, amire szükség van a vizsgákhoz. Mert van, amivel nem számoltatok, pl. ha susmus van a forgalmin, és meg kell kenni a vizsgabiztost. Talán az oktató említett is ilyesfajta lehetőséget a fiadnak, csak nem mert szólni, mert tudta, hogy reagálnál.
Ha végképp nem tudtok ismerőstöl kölcsönkérni, akkor tudod, Provident, Cetelem rendelkezésre állnak. Aztán majd később megadja a fiad, ha annyira számonkértek rajta minden fillért.
Kedves Kérdező!
1. a gyerekednek nem való jogosítvány egyenlőre, mert nem érett rá.
2. addig örülj míg nincs jogsija, addig legalább életben van
3. ha én ennyire rosszul állnék anyagilag, egy petákot sem fizettem volna.
4. engem csak 1 hétig lehetett volna hitegetni, a munkakereséssel, annyi diákmunka, meg egyéb munka van nyáron mint a szemét(nagybátyám falun laknak gazdálkodnak napi15ezerért NEM talált napszámost)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!