Nem tudom fizetni a fiam jogosítványát, mi legyen vele?
"szerintem 15el minden csak nem rossz tanuló az egyetemen."
Én is annyit kaptam, 2-es átlaggal. Igaz, nehéz szakra jártam, ez a 2-es átlag már nagy szó volt, mert ha ki se jutottál viszgára, az nem 1-esnek számít, hanem 0-snak
Ha nincs pénz, akkor nincs pénz. A semmiből nem fogtok tudni valamit csinálni, szabad felhasználásút meg ha adnának is, tönkremennétek a fizetése miatt. Arra pedig semmiképp ne alapozz, hogy majd elmegy dolgozni, mert láthatóan nincs tisztában azzal, hogy baj van. Egy megoldás van, a laptop megy eladásra, kifizeti a fennmaradó részleteket, a többit pedig elkölti a vizsgára.
Egy plusz tanács: Látszik az írásodból, hogy kifejezetten haragszol rá, ami jogos is. Viszont ezt ne így akard kiadni, hanem vezesd le a feszültséget valahogy (sport, őszinte beszélgetés egy baráttal...), szedd össze a gondolataidat, majd nyugodt, de határozott stílusban állj a fiad elé, hogy eddig tartott a móka, ideje lesz komolyan venni a dolgokat. Nem kell kiabálni, vagy káromkodni, csak légy határozott, és ne engedj neki. Esetleg felajánlhatod segítségképp, hogy beszélgetsz vele, és így össze tudja kapni magát.
Igen, mert egyetemen mást jelent az átlag, mint középiskolában.
Csak ezt nem fogja fel az, aki a kapuig sem jutott. Itt kredit index van, mi anno a korrigált kredit index alapján kaptunk tanulmányit, és így simán lehettek 5 egész feletti átlagok is.
Más szakon, ahol alacsony volt az egy félévre eső kredit szám, ott meg hiába kapsz mindenből 5-öst, akkor sem lesz egekben az átlagod.
Én is kaptam 3,1re is jó tanulmányit.
Akinek ilyen anyja van, mint te, kérdező, annak ellenség se kell...
Anyaként hogy tudsz így beszélni a gyerekedről vadidegeneknek?
Egyébként én elkértem volna az autós iskola számlaszámát és oda utaltam volna el, nem a gyerekemnek adtam volna kézbe.
Gratulálok, kedves anyuka!
Majd megöl valaki vétlent a kedves fia. De ha addigra összekaparsz többet mint a nettó 120, akkor majd megkened a rendőrt is, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!