Nem tudom fizetni a fiam jogosítványát, mi legyen vele?
Miért kell ilyen hangnemben beszélned róla? Miért idióta mert megbukott? Igaz én 21 évesen csináltam a jogsit,de megbuktam én is a forgalmi vizsgán, majd másodszor àtmentem. Ezer másik ember ìgy van. Ezért miért lenne bárki is idióta? 90-ben csináltad a jogsid. Nem akarlak elkeseríteni, de azóta ezerszer megváltozott mindennek a menete. Anya 94-ben csinálta, úgyhogy tudom mennyi változás volt minden téren.
Illetve ki az a hülye aki olyan autósiskolába jár ahol 12 ezer egy óra?? Ha nincs pénzem, nem csinálok jogsit, vagy ha mégis csinálom, akkor nem brutàl összeget fizetek érte. Szerintem inkább te gondolkodhattál volna mielőtt belevágott volna a fiad, és most nem kéne mindenkitől kunyeràlnod meg szidni szerencsétlent. Jézusom...
Biztos 3 óra 36ezer forint?!! Miért a legdrágábbat választotta? Én Budapesten tanulok vezetni, 5500ft/óra, és ez még drágább is mint az átlag..a vizsga is hogyan lehetett 20 ezer, amikor egységesen 11.000-be kerül mindenhol!
Nem adj neki több pénzt, vizsgázzon csak akkor amikor ki tudja fizetni. Ha erre nincs pénze akkor az autót sem fogja tudni fenntartani. Menjen át egy olcsóbb autósiskolába (bár még mindig kétlem, hohy ennyit elkérnének Magyarországon egy óra vezetésért).
Hú de ocsmány egy nő vagy. Hogy beszélhetsz így a fiadról? Nem szakad le a pofád?
Eleve mekkora nulla, aki ennyi idősen ilyen fizetéssel van és nem tud segíteni a fiának.
És van képed őt mocskolni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!