Nem tudom fizetni a fiam jogosítványát, mi legyen vele?
Ne fizesd. Majd osszegyulik a penze es akkor befejezi. Mert ha az oktatonak kellett elkapnia a kormanyt akkor bocs, de 5 plusz alkalom utan is tud iylet produkalni. Ne eroltesd. Higgadj le. Hivd fol hetfon az autosiskolat csak ugy erdeklodj, hogy hat ha valaki eddig addig eljutott akkor mennyi ideje van a forgalmi vizsga letetelere stb. Nehogy elmondd a fiad anyja vagy...
A stilust es kiakadasod megertem (de rajtam kivul itt senki mas) :-).
Hat kerdezo nem lennek a fiad helyeben! Egy bunko paraszt vagy. Igy beszelsz rola a hata mogott,lehordod mindennek. Szamolgatod hogy o neki mennyi penze van es sunyizol hogy vajon mire koltotte,amit tegyuk hozza ajandekba kapta+osztondij. Semmi kozod hozza.
A kresz 2 ev utan evul el,nem kell azonnal atmennie es surgetni a vezetest, nem olyan egyszeru mint kepzeled. Ha nem all ra keszen hagyja egy evig es kesobb visszater ra ennyi.
A hiba a te nevelesedben lelheto fel, hagytad hogy lehuto legyen,lusta. Meg emberelhetne magat ez teny de te meg jobban odafigyelhettel volna ra plane ha elvaltal az apjatol!
Az o penzet pedig te csak ne szamolgasd,nem a tied.
Bocs elozozo vagyok.
Es tanithattad volna arra is meg hogy becsuletes igazmondo legyen.
Kamugep a kolykod.
Vizsgadij nem 20.000 ft, nekem 11.000 ft-volt + az orak szama sem stimmel, 5ora=60.000ft? Nagy hazugsag. Nezz a kormere vagy neveld meg normalisan
#1-es. Ha megbuksz venni kell minimum 5 orat, ha valamihez nem ertesz akkor pofad lapos.
Es attol mert atmentel nem kell ismetelgetni,elsore is felfogtuk. Nem te vagy az eggyetlen ez nem nagy cula
Szerintem mármindenki levágta,hogy ez egy nagyon kamu kérdés.
Azzap,hogy leírta: Dunaújvárosban laknak,ottlakóként tudom,hogy vagy 5-6 autósiskola van,plusz nem kevés a környező városokban. Nem,nem kellett volna Érdre járatnia. Ott volt Dunaföldvár,Apostag,Dunavecse,Paks. De hamesszebb akarna menni,ott van Székesfehérváron is millió féle. Mindenhová megy busz,úgyhogy ez egy nagy nagyon béna kamukérdés.
Már ott elbaxtad hogy az elején fizetted. Meg kellett volna mondani, hogy majd ha lesz rá pénze akkor vágjon bele.
Ha már voltál ilyen hülye, akkor perkáld ki a maradékot is, hátha átmegy a szerencsétlen és nem kidobott pénz lesz az egész.
Azt meg mondd meg neki, hogy innentől nem kap többet pénzt, máskor keresse meg a rávalót. Neked 120e a kereseted, amiből nem telik ilyenekre.
15e ösztöndíj meg nagyon kevés, gondolom nem lehet valami jó tanuló se. Ennyi erővel elmehetne a kis édeske diákmunkára is, úgyse gátolná meg a nagy tanulásban.
Amúgy meg tényleg, hogy gondolta az autó fenntartását ha nincs semmi pénze?
Majd ti fizetitek amíg elvégzi a sulit, és lesz munkahelye. Vagis nem ti, hanem te fizeted.
Nekünk anno az évfolyam kevesebb, mint fele kapott ösztöndíjat. Volt, hogy én az első 3ban voltam és így kaptam 35-37 ezret.
Szerintem 15el minden csak nem rossz tanuló az egyetemen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!