Jól cselekedtem?
Kérdező, ne foglalkozz a 15-össel: itt a gyakorin látatlanban, ismeretlenül ítélkeznek emberek, osztják az észt és akkor érzik jól magukat, ha ismeretlenül belerúghatnak a másikba.
Megyek is innen, ritkán szoktam "elcsavarogni" más kategóriába, csak egy bizonyosat látogatok, de ott se nagyon különbek... :-( névtelenül "megmondók"... :-(
Savlekoto már unalmas a nogyűlöleted. Az ötös meg nem tudom, milyen “pszichológiát végzett”, de nagyon gáz, még a helyesírási hibák a legkisebbek.
Eddig az off.
On: jól cselekedtel, és figyeljetek is oda, nem baj, ha ezt gyerek/felnőtt érzi.
21.: Vagy csak nem akarják érteni...
A te kedvedért egyszerűen leírom. Nos az átlagférfinak nem tetszik, hogy az átlag nő bizonyos előnyért bedobja a muffot, úgymond visszaél a helyzetével. Így hát az átlag pasi a későbbiekben szintúgy visszaél a helyzetével. A testvérednek, és a többi hasonszőrű nőnek csak a pénz és/vagy fallosz miatt kell a pali, nem önmagáért szeretik a férfit.
Ugyanez van a munkavilágában. Anno a munkáltatók a magas munkanélküliséggel éltek vissza. Most fordult a kocka, és a munkáltatók élnek vissza ugyanúgy, és a munkáltatók abszurd módon csodálkoznak ezen.
De azt is mondhatnám, hogy az általatok annyira megvetett jófiúkat talán meg kellett volna becsülnötök, nem pedig elvadítani :) Hát most megkaptátok, egyétek is meg, amit főztetek, jó étvágyat kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!