Jól cselekedtem?
Most igen.
A sok évig nem szólás már kérdőjeles. De persze érthető, az óvatosság is. Ha a testvéred erősen kötődik ehhze az emberhez, akár ki is zárhat a gyerekek életéből, ami pedig senkinek se lenne jó, de főleg a gyerekeknek nem.
Viszont most fontos volt, hogy a kisgyerek érezze, legalább valaki mellette áll, hisz neki...
Jogos a felháborodásod, igazából a többiek hozzáállását nem tudom megérteni. Ha az én gyerekemet merte volna bárki, akárki rugdosni vagy akár egy haja szálát is meggörbíteni ott tapostam volna a sírjába az illetőt.
Attól mert a testvéred megözvegyült (innen is részvétem) még nem kellene hagynia hogy az új párja, meg annak a neveletlen kölyke így kikezdjenek szerencsétlen gyermekkel.
Sokat ezzel nem tudsz tenni, de beszélhetsz tesóddal hogy azért figyelgesse a picin a jeleket, (viselkedése, vagy ha neadjisten foltokat lát a testén akkor hogy az miért van ott stb.) illetve te is.
Én a helyükbe örülnék hogy "ennyivel megúszták" tőled, egy ilyen esetben én úgy megrúgdosnám azt a nagyfiút hogy még a lábát is eltörném. Csak hogy érezze már át a kicsi helyzetét.
Egyértelműen igen. Ha vársz vele, akkor lehet, hogy a nővéred nem hitt volna neked, esetleg saját maga előtt is letagadta volna a dolgot.
Ezt még részletesen meg kell beszélni a nővéreddel. Nagyon finoman, hogy ki ne érezze belőle, hogy az olyan sokáig hiányolt phaßért (egy férfi közelsége/támogatása, intimitás, erotika, nevezd ahogyan akarod), mi mindent elnézett eddig, akár akaratlanul is. Ha a 16-éves ezt a rugdosást meg merte tenni kvázi tök nyilvánosan, akkor ott régebb óta rejtett erőszak folyik.
Emellett tudatosítani kell a kicsikben, hogy te hiszel nekik és figyelsz rájuk.
Hú , ez borzasztó ! Szegeny 6 éves pici , már nem is sir mikor rúgják , meg van már ezek szerint szokva vele , és tudja hogy hiába sir , nem segit senki ! Tanult tehetetlenség , ezzel foglalkozik a pszichológia is .
Bár ne olvastam volna el , most elszomorodtam !!!!
Es a gyerek kedvenc kis játékait megsemmisiteni , kidobni , bántalmazásnak számit . Lelki .
Pszichológiát végeztem , onnan tudom
A növéred sajnos nagyon nem áll ki a gyerekeiért , teljesen ki vannak téve az új kan kényének kedvének!
Micsoda aljas , senki nö ! Gyerekei ha felnönek fel fogjak hányni esetleg neked is , hogy láttad es nem védted meg , ö úgy éli meg , hiába szóltál mindenkinek , ö úgy érzi , hogy egyedül volt hagyva .
Ha megéri a nagykorúságot, ilyen feltételekkel .....
Úristen , a sziv megszakad ! Egy péniszért hova süllyed egy nö .
Ezért nem akartam mostohaapát a lányomnak !!! 12 éves és sose bántották kanok
Igen,jól tetted.
Az biztos,hogyha az én gyerekemet rugdalta volna valaki én lezavarok neki egy pofont,még akkor is ha ez nem helyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!