Jól cselekedtem?
A sógorod jól tudja , hogy a növered milyen szánalmasan , tartás nélküli kétségbeeséssel kapaszkodik bele , és pont ezt használja ki , azért csúfságol a gyerekkel és röhög a markába jókat . Megéri a pénzét , mert egy alamuszi rossz ember , aki a testvéred beteges kapaszkodását kihasználja arra , hogy egy kisgyereket tönkretegyen .
De mégsem ö a fö hibás , hanem az a szegeny hibbant testvéred aki ” mostvégretársra talált”, megkapta a társát apám , csak a kár az , hogy nem öt rugdossák , de az is eljön .
Legyen tanulság a nöknek akik ”társra ” vágynak , ez az irás , hogy milyen árat fizet ezért sokszor a család az anyuka tömickölni vágyásáért .
Igen, helyesen cselekedtél.
Próbáld meg a nővéreddel megbeszélni, hogy jobban figyeljen a kicsire és a nagyra. A dolog nyilvánvaló: kisebb gyerek nagyobb figyelmet, gondozást igényel, amit a kamaszodó fiú nehezen visel, hiszen eddig "csak az ővé" volt az apja, most viszont az újdonsült asszony és annak 2 gyereke "veszi el" az apja figyelmét és nyilván a legnagyobbnak jut a legkevesebb figyelem és esetleg szeretet.
Nagyon-nagyon szükséges lenne náluk egy alapos családi beszélgetés, mert ha ez így marad, akkor a kamasz agresszivitása elfajulhat, felerősödhet és akár komolyabb baja is lehet a kicsinek.
Nagy szeretettel mondd el ezt a testvéredne: álljon ki a két kisebbért és üljenek le először az apával, majd az egész család beszélgetni: kinek milyen gondja van, mit szeretne, stb.
12 es , nekem nem úgy tunik , hogy a kamaszfiú kevesebb figyelmet kapna, túl feluletesen itéled meg a helyzetet , esetleg saját tapasztalatok szerint . Az irásból lejön , hogy a mostohaapa módszeresen késziti ki a két kicsit , túl nagy szigórúság mögé bújtatva a gyulöletét ....
És nem türi , ha megszólitják a fiát , azt mondja , hogy a hatéves csak teszi magát , amikor sir , miután összerugdosták .
Es ebböl te azt következteted le , hogy a kamaszfiú biztos kevés figyelmet kap ....
Hát ilyen figyelem , köszönöm nem kell
Összefogott a fiával és ketten csúfolkodnak a kicsikkel , még lehet biztatja is a fiát erre .
Családi életke
Szerintem van némi igazságod,DE...
Magad írod, hogy elborult az agyad, nyilván ráordítottad az összes felgyűlt dühödet egy gyerekre.
Tegye fel a kezét az a szülő aki jó néven veszi ha kvázi idegenek ráordítanak a gyerekére,főleg úgy hogy nem látott senki semmit, hogy mi történt... Bőven elég lett volna jelezni hogy X azért sír, mert Y megrugdosta sunyin, a szülő dolga ezt rendezni nem a tied. Hibába érzed úgy, mintha a saját gyereked lenne,nem az.
Nagyon max megjegyezheted Y-nak, hogy nem szép dolog 10évvel kisebbeket bántani, kezdjen a saját súlycsoportjával. De ez rád is vonatkozik ;) Nem kell(ene) azt a gyerekeknek látni, hogy ti veszekedtek, meg ordítoztok a fejük felett.
16 os , akkor is ilyen lazán elemeznéd a helyzetet , ha a te gyereked rugdosták volna addig , amig már sirni sincs ereje es segitséget sem kérni ? Rúgják a testvére gyerekét elöre es ö szépen higgadtan kéne fogalmazzon , hogy ” ej ej , kezdj a sajat súlycsoportoddal ”
Nem tudom egyesek miert szólalnak meg
Azért érdekes látni, hogy a fiatal nők mennyire elvannak szállva magukkal, semmi nem elég nekik, ezzel ellentétben a középkorú gyerekes asszonyok a semmivel is milyen jól beérik :)
Azért ironikus a sors.
Annó melóhelyeken is úgy váltogatták a munkásokat, mint a gatyát... Miután elfogytak, persze ment és megy is a sírás, hogy milyenek ezek a munkások (mintha ők nem éltek volna vissza a helyzetükkel). Lehet, hogy csak én érzek párhuzamot a szexuális forradalom és a kapitalizmus között, hát egye meg mindenki, amit főzött, és jöhet a lepontozás
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!