Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Te kitennéd az anyádat az...

Te kitennéd az anyádat az utcára, ha alkoholista lenne?

Figyelt kérdés

2019. okt. 13. 13:31
1 2
 11/18 anonymousreview60 ***** válasza:
94%

A társadalom és a(z épeszű) szülő érdeke, hogy a gyereke kiegyensúlyozott, dolgozó és gyereknevelő legyen. Ebben anyád akadályoz.

1-2 kört futni kellene, megpróbálni leszoktatni. Ha ez nem sikerül, akkor költöztesd el valahova, és ott segítsd annyira, ami az első mondatban írtakat nem sérti.

Sajnos van olyan helyzet, amikor a lehetőség és a szeretet kimerül, és egy anya sem tehet semmit. Ez most a fordítottja.

2019. okt. 13. 14:15
 12/18 anonim ***** válasza:
95%

Pontosan tudom mi éltél át, mert jó magam is agresszív aalkoholista anya mellett nőttem fel. Tudnék mesélni napokig a durva dolgairól , arról hogy előbb ököllel ütött, utána kérdezett. Sokszor úgy leitta magát, hogy a buszmegállóban feküdt összehúgyozva, sz*rva. az akkor 14 éves énemnek nagyon megalázó volt.

Én 17 évesen elköltöztem, és utána soha nem foglalkoztam vele. Ő nem akart változni, nem mondott le az italról soha. Így segíteni sem lehetett rajta.

Én nem éltem vele felnőttként, teljesen lemondtam róla, ahogy ő is lemondott rólunk.

Sosem fog változni, halálig inni fog. Ez jó ha tudod.

2019. okt. 13. 14:18
 13/18 A kérdező kommentje:
#12 Sajnálom, hogy neked is át kellett ezt élned. Vannak közte számomra is ismerős dolgok. Évek óta óta futjuk a felesleges köröket, de csak egyre rosszabb. Úgyhogy valószínűleg az lesz, hogy én is csak magammal fogok törődni, ő meg mehet, amerre lát.
2019. okt. 13. 14:25
 14/18 anonim ***** válasza:
26%
Ilyen helyzetben tényleg nincs más megoldás.Talán segitsél neki annyit,hogy valahol fedél legyen a feje fölött.
2019. okt. 13. 14:28
 15/18 anonim ***** válasza:
94%
Írtad, hogy már próbáltad. Igen, kitennem. Aki nem hagyja, azon nem kell segíteni, ráadásul a saját életed rovására ne menjen az o pusztító élete. Azért remélem nektek nem lett bajotok az o eletvitelebol, rossz volt olvasni is, hogy futtatja ot a másik alkoholista "parja"..
2019. okt. 13. 17:51
 16/18 anonim ***** válasza:
79%
Én annyira nem birom az alkoholistákat hogy a saját lakásomból tuti kiraknám aki önpusztító életet valaszt.
2019. okt. 14. 08:06
 17/18 anonim ***** válasza:
92%
Igen. Miután mindent megtettem, hogy megmentsem, a lelkére beszéljek, orvoshoz küldjem és ezek után is hasztalan. Nem a levegőbe beszélek, párom anyját simán kitették otthonról, mert már az utolsó utáni utáni esélyt is eljátszotta, az ittas balhék miatt nem egyszer csücsült is. Aki annyira nem becsüli a családját, hogy megváltozzon érte, annak fájdalom, de legyen ez a sorsa.
2019. okt. 14. 13:56
 18/18 anonim ***** válasza:
91%
Az enyém nem csak alkesz volt de emberileg is nulla szóval minden további nélkül.
2019. okt. 14. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!