Mit tehetek, ha nem úgy alakult a lányommal való kapcsolat, ahogy megérdemeltem volna?
Nagyon örultem a születésének , 13 évvel ezelött , megfogantatásának is , tervezett volt . Megfogadtam , hogy mindent megteszek erte es mindentöl megvédem , saját érdekeim alárendelem az övéinek .
Elsö öt év szuper is volt , ott volt anyam is segitett . A gyerek kicsit mindig hisztisebb volt , mondtak az ismerösök , hogy rá kéne csapni , de sose tettem . Gondoltam kinövi . Nagyon aktiv kislany , tornász lett belöle , szep is , okos is , jól tanul . Szöke , pisze orr , olyan mint egy baba.
Az apa oldalan van par rokon , akik nem voltak vele kedvesek , de megvedtem es valasom utan gondoltam a helyzet megoldódik magától es ezek az emberek kimaradnak .
Nem igy törtent . Minden tanacsom , tiltasom es óva intésem ellenére gyakran jar össze ezekkel az undok kuzinokkal .
Szinte alig van itthon . Mindig a kedvenceit fözöm, de mashol eszik , meredt laskákat amiket nem sajnálnak töle , en meg dobom ki a kajakat
Ami a legjobban faj , hogy megteremtettem neki egy nyugodt otthont , ahol senki nem bantja , stresszeli , es megis inkabb házal máshol , folyton látogat baratokat , azt hihetik , hogy en nemtörödöm anya vagyok , a gyerekem alig jar haza, csak este jön .
Az az erzesem hogy nem szereti itthon mert panellakás es az apjaval hazban laktunk , es emiatt szenved . Ez faj mert erröl nem tudok tenni , epp annyi a penzem hogy a szamlakat fizessem es teli legyen a hutö , meg internet , ipadje legyen.
Mikor hazajön , ingerult . Nem ertekeli a velem töltött idöt , a nyugodt , meleg otthont , ahol csak ketten vagyunk
Pici koraban is csak almaban tudtam puszilni a homlokat mert ebren duhitette , lila fejjel orditott ( igaz cuppogtam sokat , anyam mondta )
Lényeg : nem értékeli amit nyújtok es sajnos ezt is eröfeszitessel teszem
Szerettem volna egy jobb kapcsolatot kialakitani vele , nem rajtam múlott .
Hogyan tudok ezen változtatni ? M
Mozit unja , oda nem akar menni , cukraszdakat unja , setakat is, csak a barataival akar lenni
Anyaként én örulök a legjobban , ha más is szereti a gyerekem
Ennél nagyobb öröm nem kan érhetne , ha úgy látnám , hogy szeretik , biztonságban van . Savlekötö , nagyon tévúton vagy
Nekem is 13 éves lányom van.
Elmondom ő milyen.
Suli után nem jön rögtön haza, még barátnőzik.
Ha haza jön bevonul a szobájába, kérdezem mi történt ma? Semmi. Ha vita van azt mondja nem beszélgetek vele... Hm???
Mivel nincs konkrét láthatás, akkor megy az apjához mikor kedve van.
Itthon nem eszi meg a húslevest, az apja anyjánál imádja.
Tanulás után rögtön megy el a barátnőjével, 8ra jön haza. Kb. 2 órát van itthon.
Ha valamiért rászólok vagy valamit nem engedek, utál.
Tipikus kamasz! Tudom, hogy szeret, én is szeretem őt.
Most ilyen életszakaszban van, hagyni kell felnőni, teret kell neki engedni.
Most neki a barátnő, a film, a zene, az ábrándozás a fiúról a legfontosabb. Most minden felnőtt hülye, mi nem értünk semmit.
Én egyáltalán nem vagyok megijedve, tudom mivel jár a kamaszkor, tudom, hogy kemény menet de el fog múlni.
Ha el akarod tiltani a kuzinjaitól,akkor ne csodálkozz,hogy igy viselkedik.Végülis nem a gyerekek a hibásak ha ti elváltatok.Azt irod bántották.Ha igy lenne,nem hiszem,hogy összejárna velük.
Egy 13 éves lány érthető,hogy nem az anyjával akar moziba menni és cukrászdázni hanem a barátaival,ez már a mí kamaszkorunkban is így volt.
Ha meg tényleg te vagy akiről a #9-es válaszoló ír,akkor semmin nem csodálkozok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!