Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Most vettem routert. Mindent...

Most vettem routert. Mindent csatlakoztattam úgy, ahogy kellett. Ezt írja ki: Kérjük, ellenőrizze a WAN-kapcsolat típusát és paramétereit. Kérjük, ellenőrizze a hálózati kapcsolatot és próbálja újra. Most akkor WTF?

Figyelt kérdés
Nem tudok a gépen közben nethez csatlakozni.
2011. aug. 31. 16:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Szólj egy ismerősödnek, hogy állítsa be a routert.
2011. aug. 31. 16:44
 2/14 A kérdező kommentje:
mit kell azon még beállítani?
2011. aug. 31. 16:45
 3/14 P.O.C. ***** válasza:
Ha elárulod pontosan milyen típusú router -t vettél, és milyen Internetkapcsolatod van (pl. ADSL, kábel, stb), akkor biztosan tudunk rajtad segíteni.
2011. aug. 31. 17:00
 4/14 A kérdező kommentje:
TL-WR74ON,ADSL
2011. aug. 31. 17:07
 5/14 anonim ***** válasza:
Ha routered van, felejtsd el, hogy csatlakoztatni kell az ADSL-t. A routerben van a WAN részen PPPoE kapcsolat, azt kell kiválasztani és megadni az ADSL felhasználónevedet és jelszavadat. Érdemes beállítani, hogy mindig legyen kapcsolat. És onnantól kezdve csak bekapcsolod a gépet és máris van net rajta.
2011. aug. 31. 17:10
 6/14 anonim ***** válasza:
Hát a WAN típusa ADSL vagy PPPoE. A routerben meg kell adnod a bejelentkezési neved és jelszód.
2011. aug. 31. 17:10
 7/14 anonim ***** válasza:

Itt tudod beállítani:

[link]

2011. aug. 31. 17:12
 8/14 anonim ***** válasza:
OFF - Egy valamit mindig is tudni akartam: Miért jó a nullát Ó betűvel írni?
2011. aug. 31. 17:13
 9/14 P.O.C. ***** válasza:

Ez a leírás épp a TP-Link routerek beállítását taglalja részletesen:

[link]

Ha rendelkezel az olvasás képességével, és nem is vagy rá lusta, akkor ez alapján be tudod majd állítani. Ha nem, akkor jobban jársz ha szakembert hívsz. Egyébként mint ahogy előttem is mondták PPPoE -t kell majd beállítanod, és megadni a szolgáltatótól kapott felhasználónév/jelszó párost.

2011. aug. 31. 17:16
 10/14 A kérdező kommentje:
már megvan :D köszii :)
2011. aug. 31. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!