Miért nem költi a fiam értelmes dologra a diákmunkával szerzett pénzét, miért konditermi bérletre költi?
Kinek mi az értelmes dolog. Neki a kondizás. Ami dícséretes.
Neked?
Persze fusson csak ilyen időben a parkban, hátha kap valami jó tüdőgyulladást ebben az időben. Egyik percben 18 fok másikban 9, biztos jót tesz, főleg ha esetleg kezdő, nem tudja hogy vegyen helyesen levegőt stb. Remélem aztán meg az a kérdés jön, hogy miért akar lógni a suliból, egy kis lázba senki nem halt még bele, esetleg ha otthon marad betegen miért csak döglik egész nap az ágyban..?
Kicsit kitekintenék most, volt az utóbbi időben olyan amit szerinted jól csinált a fiad? Mert ha nem igazán, akkor lehet előbb magadnál kéne rendet rakni, aztán jöhet a fiad "pénzszórása"
A te fiad...
Mond meg neki, hogy ameddig nálad lakik, addig a keresetét be kell tennie a közösbe.
A kötelező költségek (rezsi, kaja, ruházkodás, stb) utáni maradvány pénz kerülhet visszaosztásra. No azzal azt csinálhat, amit jónak lát.
Ha ez a rendszer nem tetszik neki, akkor csomagolhat és gondoskodhat magáról, de nem a te házadban.
Ennyi.
Ha ebből jottányit is engedsz, akkor te egy balek vagy, ráadásul még jobban elrontod a fiad...
Nem kell bántani a kérdezőt, nyilván nem tudja, hogy a konditerembe nem csak agyatlan izomagyak járnak. Ahova én jártam suliba, volt ilyen terem, mert sok volt a mozgáskorlátozott, ilyen gépekkel pedig ők is erősíthettek magukon. Én is elmentem néha, nem volt olyan megerőltető, mint a szabadban edzeni, a sérülésveszély is kisebb. A teremben nagyon sok hasznos edzési és étkezési tanácsot is kap a fiad.
Nekem a szüleim mindent elkövettek, hogy ne járhassak küzdősportra. Teljesen megvontak a végén minden támogatást, és sok fenyegetőzés is volt. A végén sikerrel jártak, de a mai napig bánt a dolog, mert nagyon jót tett az önbizalmamnak, ráadásul balkezesként végre volt egy terület, ahol én voltam előnyben. Addig nagyon sok megaláztatást kellett elviselnem pl. a tanároktól.
Azért az remekül mutatja a mai társadalom elmeállapotát, hogy szerintetek aki nem kondibérletet vesz a pénzéből, az drogra meg piára költi.
Én pl. a vállalkozásom fejlesztésére, könyvekre, tudásanyagokra, tanfolyamokra, illetve utazásra költeném a pénzemet.
De biztos én vagyok a hülye :)
#29, ez durván a fiatalok 2 százaléka, aki könyvekre, tudásra, tanfolyamra költi.
A döntő többség meg ott tombol a Soundon, Volton, EFOTT-on, Ozorán, egy szegényebb ország GDP-jét elköltve italra és kábítószerre.
Ezek a tények, a többi hitvita.
Bár felfogbatnád, hogy mennyire üres vagy.
Semmi gondolkodás, kommunikáció, kapcsolat... nevelés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!