12éves vagyok. Szerintetek hogyan mondjam el a szüleimnek hogy van egy barátnőm? és egy kis plusz bökkenő az hogy a barátnőm 14éves és kérek mindenkit! Ha lehet értelmes válasz adjon köszönöm
Anyu, apu, azt hiszem szerelmes vagyok.
Gondolom itt 2 választás van, vagy örülnek, vagy tiltanak.
Elmondják, hogy még ne szexelj, esetleg védekezz, nehogy gyerek legyen
Nem tudhatjuk hogy milyen szoros a kapcsolatotok
Fater, Mutter ő itt xy a barátnőm!
Ha tetszik nektek, ha nem járunk!
Ha jól néz ki apád büszke lesz rád és arra fog ösztönözni, hogy vidd ágyba minél hamarabb.
Anyádra ne hallgass, férfi leszel, nő ne szóljon bele a nevelésedbe.
Ha mégis akadékoskodik az anyád, kérd meg apád, hogy "tegye helyre".
Egy mondat: "NE MOND EL!"
Az ilyenről semmi szükség hogy tudjanak ebben a korban.
Anélkül is jól elvagytok szerintem
Csakha már nagyon komolyra fordul az egész tehát több mint féléve együtt vagytok vagy egy éve is akkor nyugodtan elmondhatod. :)
5-ös, hogy te mekkora barom vagy...Ugorj vissza a plüsspapucsodba és mosogass el, az hasznosabb, mint hogy idefirkálsz hülyeségeket.:D
Mondd el nyugodtan, ha ennyire izgulsz emiatt, akkor külön-külön, négyszemközt. Kezdd azzal, akivel eddig is megbeszélted a bizalmas dolgaidat.
Nyugodtan mondd el, hogy tetszik egy kislány, és te is tetszel neki, és időnként szeretnétek közös programot csinálni, illetve egymásnál eltölteni egy-egy délutánt. Meg fogják érteni, ők is voltak gyerekek. :))
Nyilván ebben a korban - remélhetőleg - még ti sem gondoltok a szexre, ezt ők is így fogják valószínűleg kezelni, de számíts rá, ha esetleg mégis szóba kerül a bejelentésed kapcsán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!