Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » "Az első gyermek, ha lány, az...

"Az első gyermek, ha lány, az apja klónja", ti ezt igaznak vélitek?

Figyelt kérdés
Az én környezetemben csak pár példa van (ahol az első gyerek lány), de azok a lányok tényleg kiköpött apjuk. Nálatok mi a tapasztalat?
2019. szept. 22. 10:27
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
81%

Mi négyen vagyunk lányok, mind tiszta Apunk vagyunk kivéve a legidősebb nővéremet. Barátnőim szinte mind elsőszülött lányok és legtöbbjük az anyukájukra hasonlít inkább.

Szóval ezalapján pont az ellentéte igaz az én környezetemben.

2019. szept. 22. 13:12
 22/32 anonim ***** válasza:
27%

Az én lányom az apjára hasonlít. Elsősorban a személyisége.

Ennek egy része nevelés kérdése, pld. a természetszeretet, a hobbi (fotózás, hegymászás), állatszeretet, de nem mindent lehet erre fogni.

Elsősorban a túlfejlett igazságérzetük a feltűnő, a már-már naivitásba csapó becsületességük, és ennek következményeként, az, hogy állandóan harcban állnak valami igazságtalanság ellen. Mert elvárják a világtól, hogy az olyan legyen, mint ők. Hát nem könnyű velük.

Azon kívül roppant rendszeretők, előre beosztják, megszervezik az életük minden napját, ha valamibe belefogtak, azt végigviszik, ha beledöglenek is, viszont nem igazán tudnak mit kezdeni azzal, ha a körülmények úgy hozzák, hogy nem tudják valóra váltani az elképzeléseiket.

Mondom, nem könnyű velük.

2019. szept. 22. 13:14
 23/32 anonim ***** válasza:
14%
Akik itt első lányok, és azt állítják, hogy nem hasonlítanak az apjukra, azoknak üzenem, hogy nem a nevelőapát kell nézni...
2019. szept. 22. 13:44
 24/32 anonim ***** válasza:
80%

Hála Istennek nem. Fel is kötném magamat, ha az idióta "apám" klónja lennék.

Egyébként meg eleve nem lehet a klónja ha hím és női egyedről van szó. :D

2019. szept. 22. 14:38
 25/32 anonim ***** válasza:
27%

1. lányunk tiszta apja.

2. lányunk tiszta én!

Szóval ránk igaz!

2019. szept. 22. 14:48
 26/32 Metionin ***** válasza:
79%
Nálam igaz de van egy fiútesóm aki szintén kiköpött apám, ergo mi ketten is tök ugyanúgy nézünk ki.
2019. szept. 22. 19:10
 27/32 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az ilyen "megfigyelések" mind hülyeség. Nővérem az első gyerek, se a természetében, se külsőre nem édesapánk "klónja". Persze vannak hasonlóságok de nem klónja. Míg én harmadik gyerekként, nőként, egy az egyben olyan vagyok külsőre meg belsőre is mint apu. Szóval ezt így hogy első gyerek és ha lány akkor fixen kire fog hasonlítani, melyik szülő klónja, ezt így nem lehet meghatározni.
2019. szept. 22. 20:33
 28/32 anonim ***** válasza:
Nem
2019. szept. 23. 08:45
 29/32 anonim ***** válasza:
Én lányként az apámra hasonlítok, de a lányom meg énrám hasonlít, az apjának csak a testalkatát örökölte és a bőrtípusát. De az arcvonásai, mimikája, természete egy az egyben az enyém.
2019. szept. 23. 12:15
 30/32 anonim ***** válasza:

A húgom és én is inkább apukánkra hasonlítunk, főleg ő, rajtam látni anyu vonásait is.

Három lányom van, a legidősebb kiköpött én, a középső és a legkisebb pedig a férjemre hasonlítanak.

2019. szept. 25. 10:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!