"Az első gyermek, ha lány, az apja klónja", ti ezt igaznak vélitek?
Figyelt kérdés
Az én környezetemben csak pár példa van (ahol az első gyerek lány), de azok a lányok tényleg kiköpött apjuk. Nálatok mi a tapasztalat?2019. szept. 22. 10:27
2/32 anonim válasza:
Nem igaz. Se nálam, se az ismerettsegi körömben
3/32 anonim válasza:
Nekünk még nincs gyerekünk, de nagyon barátunk kisgyerekes szülő, és háromnál a kislány tiszta anyja, az egyik mintha mini másolata lenne, de még a hajuk göndörsége is ugyanolyan. Másik kettőnél az apjukra hasonlítanak, de nem klónok.
4/32 anonim válasza:
Én első gyermek, lány vagyok...
Volt, aki leszólított, hogy nem xy-e az anyám, mert tökre olyan az arcom fél fele, így gondolom, klón se vagyok.
DE végiggongolva ismerősöket se látok ilyen példát.
5/32 anonim válasza:
1 szülött vagyok és lány.személyiségben apám 2.0 vagyok.kinézetre is örököltem tőle dolgot.igazából anyámra egyáltalán nem hasonlítok
6/32 anonim válasza:
Első szülött vagyok és lány. Külsőre semmi közös nincs bennem és apámba,max a szeplőink. Belsőre viszont inkább ráütöttem.
7/32 anonim válasza:
Mint az általánosítások, ez sem igaz. Van ilyen, de messze nem mindig.
8/32 anonim válasza:
A klón erős kifejezés, de az kétségtelen, hogy külsőleg van pár közös vonásom édesapámmal, belsőleg pedig még több is.
Első gyermek vagyok, a húgaim pedig inkább édesanyánkra ütöttek.
Viszont az kétségtelen, hogy ez egy általánosítás, hiszen ismerek olyan családokat, ahol ez nincs így.
18/L
9/32 anonim válasza:
Nővérem kicsinek inkább anya volt felnőttként meg apa. Ez inkább a viselkedesben/természetben mutatkozik meg.
10/32 anonim válasza:
Elsö gyerek és lány vagyok és teljesen úgy nézek ki, mit édesanyám, édesapámra semmiben nem haosnlítok.
De a környezetemben sem igazán látok gyakran olyat, hogy az elsö lány az apjára feltünöen hasonlítana, nem gyakrabban, mint az anyjára vagy a nagyszülökre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!