Mit csináljak ha nem fogadja el a családom a baratnőmet?
Vigyázz a cigánylányokkal, mert amilyen csinosak fiatalon, annyira bányarémek lesznek idősebb korukra! Nem vicc!
Másik ,meg, hogy sajnos jellemzően örökségre hajtó típusok... Beépülnek, és elszereznek tőled mindent...
#6 #9
Az, hogy a világon MINDENÜTT(!) ilyen a cigányok megítélése, az nem lehet véletlen és kizárólag a cigányok sara.
Ha van is köztük 10ezerből egy aki kiválik, ő a kivétel, aki a szabályt erősíti és ne csodálkozzon, ha keményebben ítélik meg, a másik 9999 miatt.
Az meg nem jó példa, hogy fehér emberben is van alja ember, mert ameddig a fehér emberből 10ezerből egy, addig a cigányból 10ezerből 9999 a normális európai életre alkalmatlan, vagy bűnöző, vagy mindkettő egyszerre.
Egyébként évekig dolgoztam cigányok felzárkóztatásán, majd pont a reménytelensége miatt hagytam ott, miközben megfigyelhető volt, hogy a cigányok rasszistábbak mint pl. a magyarok.
Általában azokkal a cigányokkal lehetett valamit kezdeni, akik pici korukban ki lettek emelve a környezetükből és állami gondozásban nőttel fel, de azok közül sem mindegyikkel.
Vidd oda és mutasd be a családnak.Aztán meglátod hogyan tovább.
Nekem is vannak roma ismerőseim,mind rendesek.Nem kell egy kalap alá venni az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!